Nektek bejott a kinai fogantatasi naptar? En csak olyanokat ismerek akiknek az lett amit a naptar irt Kivancsi lennek hogy masoknal hogy volt
Figyelt kérdés
2017. ápr. 25. 19:56
2/15 anonim válasza:
Ha megbízhatóan, biztosan működne ez a naptár, akkor Kínából már elfogytak volna a lányok, ugyanis mindenki fiút akar.
3/15 anonim válasza:
A lányom régen szórakozásból kiszámolta az egész családot. (jó sokan vagyunk) Hát úgy kb fele arányban jött be, ez meg kb. a hasra ütés valószínűségével azonos. Arra emlékszem, hogy a férjemnek lánynak kellene lennie. Szegény anyósom imádta a három fiát, élete beteljesületlen vágya volt egy lány.
4/15 anonim válasza:
Nálunk mindkettőnèl lànyt ìrt, ès mindkettő fiù lett...
5/15 anonim válasza:
Nálunk bevált. Én utólag néztem meg, amikor már kiderült a neme. Netezés közben dobta ki a net a kínai naptárt, kíváncsiságból megnéztem
7/15 A kérdező kommentje:
Akkor tenyleg egyaltalan nem lehet alapozni ra . Mondjuk ezt tudtam is . Csak azert kivancsi voltam megis mennyire jon be :)
2017. ápr. 25. 20:39
8/15 anonim válasza:
Az megvan, hogy az anya eletkoranal is a fogantatas szerint kell nezni a tablazazot?
Amugy nekem bejott.
9/15 anonim válasza:
A lányommal bejött, a fiammal nem. :)
10/15 anonim válasza:
Nem jött be, lányt írt fiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!