Ez már ülésnek számít? 7,5 hónapos a babám. Többi lent.
Figyelt kérdés
Négykézláb már 3 hete "hintázik", és a tengelye körül forog és tolat. Ezekből pár napja úgy helyezkedik, hogy beül a két lába közé, pontosabban leteszi a fenekét négykézlábból a lábai közé, a kezein feltolja magát és az egyik lába nyújtva van (a másikat még nem tudja kiszedni maga alól/mellől) és még nem teljesen egyenesedett ki szóval nem 90 fokban ül, hanem olyan 70-80 fokban, és van hogy csak egy kezén támaszkodik.
Remélem érthető ahogy leírtam.
2010. máj. 14. 18:30
1/3 anonim válasza:
Hamarosan ülni fog rendesen,még nem mondanám 100%-os ülésnek,de nem sok kell hozzá.
2/3 anonim válasza:
Akkor ül, ha mindkét keze a levegőben van már, és úgy tud mahinálni velük, hogy közben nem veszti el az egyensúlyát. De ha egyik kezével támaszt már csak, akkor nagyon közel van!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha én teszem le (nem szoktam de ma egyszer kíváncsiságból letettem ülni) akkor megült úgy hogy nem támaszkodott, de ha Ő csinálja akkor így megy még. Akkor lassan menni fog! Hordozóban, etetőszékben ahol döntve van, megkapaszkodik a szélébe és felhúzza magát, és úgy játszik hogy nem támaszt, nem dől már el. :)
2010. máj. 14. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!