Hányszor lehet egy nap sinemil pépet adni 9,5hósnak?
Figyelt kérdés
3szor eszik bébiételt. Kb 80grammot. Sinemil péppel egészitem ki 100grammra.
Adhatok neki 3szor egy nap?
2017. ápr. 25. 16:48
1/3 anonim válasza:
Hat szerintem igen. Az enyem 7 hos es 2x eszik 220 grammot de mar ezt is kevesli.
2/3 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyit szopik, vagy tápszert eszik egy alkalommal ezen kívül, illetve hányszor?
Az én lányom is ennyi idős, nem akar hízni, én kétszer adok neki sinemilt gyümölccsel kb150-180g-ot. Illetve ebédre bébiételt kap. Viszont ő nagyon keveset szopik, de sokszor. Tápot nem igazán fogadja el sehogy. Széklete van 3-4x is egy nap, nem értem miért nem hízik.
3/3 A kérdező kommentje:
Reggel,este,és éjszaka egyszer eszik tápszert 200ml-t.
Ma beszéltem a háziorvossal és azt tanácsolts,hogy legyen egy gyümölcs,egy főzelék. Vagy a délutáni vagy az esti evés legyen sinemil magában.
2017. ápr. 26. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!