Teljesen kivagyok! Tudom magamnak köszönhetem! Segitenétek? Mit tegyek? Kisfiammal alszom és 2-3 napja azt veszem észre hogy egyeltalán nem alszik jol! Miattam? Hogy szoktassam vissza a kiságyba? Nem akarom miattam "büntetni"!
Az én kislányomnak is volt egy ilyen időszaka kb 3 hónapos korában. Rángatózott, mocorgott (már amennyire tudott) félálmában. Először teljesen megrémültünk, hogy az addig jól alvó gyerekünkkel mi lett. Mivel nem sírt hagytuk és csak néztük, de mindig visszaaludt 10 perc ficergés után. Ezt kb 1 hétig csinálta minden éjjel kb óránként, aztán abbamaradt. Nekünk ezt a fejlődési ugrással magyarázták ill. a fejlődő, érzékeny idegrendszerére fogták. Mindenesetre elmúlt, a jó alvás megmaradt.
Ha a kisfiad, csak mocorog akkor ne zavard, had aludjon vissza maga. Ha sír az más tészta.
Én már elkéstem, mert 21 hós a fiam, de te még időben vagy :)
Hogyha teheted tedd az ágyatok mellé a kiságyát és hogyha már benne alszik akkor azt rakd idővel egyre távolabb. Nekem erre nem volt lehetőségem, így inkább a nappaliban aludtam a picivel, hogy a párom tudjon aludni. A babánk nagyon hasfájós volt, szokatt szopizott éjjel ezért nekem ez nagyon egyszerű megoldás volt. Hozzáteszem még mindig jó vele aludni, de a házasélethez ki kell szöknünk....vicces..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!