Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babával indulunk...

3 hónapos babával indulunk 900 km-es útra. Szerintetek minden rendben lesz? Nagyon félek. Vajon alszik majd út közben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem vittem pont 900 km-es útra, csak 8,5 hónapos korában, de akkor is csak repülővel,mivel a babánk nem szeret autóban hosszan utazni.
2010. máj. 14. 23:31
 12/14 anonim ***** válasza:

21:40-es

7,5 hónaposan a kicsi a Bp-Terni utat szinte végigaludta, több mint 1000 km.

2010. máj. 14. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:

21:40-esnek: Ilyen kedves emberek vannak sajnos, de ezekkel kár foglalkozni. Irigykednek ...(Amúgy ez a stilus és szóhasználat, amit megüt a csaj, nagyon ismerős nekem egy másik kérdésből, persze lehet, hogy véletlen.)

A lényeg, hogy szerintem inkább tiszteletreméltó, ha a szülők babával is vállalkoznak az utazásra, hiszen nekik nagyobb megpróbáltatás az egész utazás, készülődés. A gyerek pedig megszokja a változatosságot, és később sokkal természtesebbnek veszi, hogy alkalmazkodni kell újabb helyzetekhez. Mindenki döntse el maga, hogy mire vállalkozik, de azért nem kell sértegetni a másikat ...

Üdv Nektek, és további kellemes utazásokat és csodás élményeket a gyerekekkel! Mondom, számunkra felejthetetlen, megismételhetetlen élmény a 2 hetesünkkel való 4 napos autózás:-)))

Tegnapi 17:40-es

2010. máj. 15. 11:51
 14/14 anonim ***** válasza:

15:26-ls vagyok. Hátha még olvassa valaki ezt a kérdést. Nálunk nagyon jól bírta a baba az utat. Sokat aludt, illetve mikor ébren volt akkor is inkább nézkelődött és gagyogott. Kb 3-4 óránként álltunk meg szopizni.

Szóval pozitív lett az összbenyomás. Nagyon büszkék voltunk rá a papájával együtt :))

2010. máj. 29. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!