Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek az Ágnes...

Mi a véleményetek az Ágnes névről?

Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszik? Egyszerűen alig találok lánynevet,ami tetszik... Vezetékneve Papp ..... Esetleg van valami ötletetek? Köszi a segítséget. :-)
2017. ápr. 21. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt ul mellettem. Szerintem szep nev.
2017. ápr. 21. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
Tetszik kicsit de ha az enyem lenne nem szeretnem. Szoval nem tudom hanyadan allok vele:D
2017. ápr. 21. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én nevem is Ágnes. Nem sokkal találkoztam a suliban, bezzeg Dóra 3 is volt. Szerintem ma sem tucatnév.

Én szeretem és jól lehet becézni.

Sokan hívnak Áginak, de a barátaim Gicának hívnak a párom pedig Gicusnak. (Ágicából jön)

Szerintem szép a Papp Ágnes.

2017. ápr. 21. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, egy anekdotát szúrnék be, mert nekem is ez a nevem (bár én gondolkodtam, hogy hivatalosan is Ágira változtatom, mert az Ágnes verzió a mai napig nem tetszik).

Ingatlanközvetítőként dolgoztam sok éve. Vártam az ügyfeleket. Megérkezett egy kb. velem egy korú hölgy. Kézfogás, bemutatkozás:

- Üdvözlöm, Szabó Ágnes vagyok.

- Örvendek, szintén Ágnes.

- Igen, ugyanaz a keresztnevünk. Megkérdezhetem a teljes nevét?

- Persze, szintén Ágnes.

- Ezt már említette, de a vezetéknevét legyen kedves...

- Az a vezetéknevem, hogy Szintén.

- Óóóó....

2017. ápr. 22. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!