Mit gondoltok az Ágnes névről?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 15:49
2/8 anonim válasza:
Nekem nem különösebben tetszik, bár éppen nem is csúnya. Egyrészt, van fix beceneve (Ági) és ebben kell gondolkodni, mert Ágnesnek senki nem fogja hívni a gyerekedet, másrészt, annyi korombeli (25-30-35 körüli) lányt hívnak így! Szerintem túl gyakori.
3/8 anonim válasza:
Kedves Ágit nem ismerek, de lehet, hogy nekem csak "ezt osztotta a gép" és egyébként jellemzően normálisak az Ágnesek.
5/8 anonim válasza:
Nekem tetszik. Igaz, hogy kellemes emlék fűz hozzá.
6/8 anonim válasza:
nekem nem tetszik,túl átlagos,és én még nem ismertem normális Ágnest...:D
7/8 anonim válasza:
Én igen! Vagyis... én ismerek 1-2 nagyon szimpatikus Ágnest/Ágit :-)
És szerintem nem csak ezért találom szépnek. De persze függ a vezeték névtől is, hogy hogyan cseng össze.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát, unokatestvérem Ágnes és a szülei csecsemőkorától Ágnesnek szólítják. Rajtuk kívül mindenki Áginak hívja.
2011. ápr. 22. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!