Szedett innen depresszióra valaki valamit szoptatás alatt, vagy bármikor? Nem árt a babának? Segitett? Nem lehet nagyon rászokni? Akkor is jó volt a helyzet amikor már nem szedtétek tovább?
A HOVA nevezetű tabletta gyógynövényes, én annó a lányomnál azt szedtem. DE ha elfogadsz egy tanácsot, ne szedj semmit. Minden fejben dől el!!!! Menj emberek közé, járj baba-mama klub-ba. És mindenek előtt beszélgess a férjeddel.
A gyógyszer nem megoldás. A férjednek is tudnia kellene ezt. Csak a tüneteket szünteti meg, attól a baj még megmarad.
Vigyázz magadra! És fel a fejjel!
2.válaszoló vagyok.
Csak h félreértés ne essék. Én is voltam depressziós...már már pánikbeteg...iszonyatos volt a csöpp lányom és a férjem tehetetlenül álltak mellettem. Tényleg nem volt más csak a doki. És kényszeres cselekvéseim is voltak. Frontint kellett szednem, 2 évig le se tudtam vele állni...rászoktam...függő lettem. Hidd el senkinek sem kívánom azt az időszakot. Azóta tudom, h nem az segített. Az csak tetézte a bajt.
Igenis ki kell beszélni a bajt, utána el kell terelni a figyelmet. Tudom h nehéz, de ez nekem 5 éve véget ért már. Azóta van egy pici fiam is, és vele már teljes értékben tudok foglalkozni.
Mik azok a kényszercselekvések?A frontin az nyugtató vagy antidepresszáns?Nekem álatalában az nagyobb részben a férjemmel való kapcsolatom az oka a szorongásomnak,azthiszem tul érzékenyen reagálok mindenre,meg őszerinte is nagyon felveszek dolgokat amiket nem kéne,de az az igazság hogy már nem tudom megitélni jogosan e félek dolgoktól vagy akadok ki rajtuk...ez igy egy kicsit érthetetlen,tudom...meg a babával itthonülés és a 24 órás szolgálat sem tesz mindig jót,és most ujra babát várok,ugyhogy ez nem is fog javulni egyhamar
Nagyon sokszor van olyan hogy azt hiszem bizonyos időszakaimról hogy jók,és a férjemmel is minden oké koztunk,de akkor utólag kiderül hogy ő nem igy látta,és ez teljesen elreménytelenit.
újra a második vagyok.
a frontin nyugtató. És hasonló problémákkal küzdöttem mint most te. Akárcsak magamat olvastam volna....:( Kegyetlen időszak volt.
Akkor pedig tényleg hallgass rám. Ma este ülj le a férjeddel, és beszélgessetek. Mondd el neki azt amit ide leírtál nekünk. Figyeld a reakcióját. Ha látod rajta h segíteni akar, és veled van, fogadd el a segítségét. Ha orvost tanácsolj menj el dokihoz. DE! Csakis ha őszintének véled a tanácsát, és a segítségnyújtását. Ha viszont "leszarósra" veszi a figurát, válts te is. Ne törődj vele, és "csakazértis" mutasd meg neki h doki, és bogyók nélkül is jól fogod magad érezni.
Rengeteg antidepresszánst kipróbáltam, nekem a mellékhatásai nagyon durvák voltak.
Hidd el. Ne hagyd h a gyógyszerek irányítsanak. Főleg ha babát vársz, ne kezdj szedni semmit. Légy erős, és lásd meg mindenben a jót. Ne a rosszat. Amikor egyedül vagy a gyerkőccel otthon, ne azon rágódj, h úristen most mit csinálhat a férjem, jó neki h nem neki kell csinálnia a 24 órás monoton itthoni dolgokat....hanem örülj neki, h nem kell alkalmazkodnod senkihez olyankor. Gondold azt, h de jó...most akkor sétálunk egyet ebben a csodaszép időben!
Olyan hamar elszáll az h picik a gyerekek! Ki kell élvezni! Ne homályosítsd el a tudatodat gyógyszerekkel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!