Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babátok eljátszik...

8 hónapos babátok eljátszik egyedül? Mennyit?

Figyelt kérdés

Az én babám 7-kor ébred, onnantól kezdve iszonyat a nap. Egész nap elégedetlenkedik, nyöszörög. Ha épp nem azt csinálja, akkor hangosan sír. Nincs átmenet, nincs csend. Nem tudom, hiszti e, néha lehet igen, de meg lehet bolondulni mellette. Most jön a foga, betudom annak, nem jó semmi, ha felveszem, majd kiugrik a kezemből, nem akar megmaradni. Nem volt igazán sosem "kézbebaba", mindig letettük játszani, kicsinek pihenőszékbe, később járókába, v. a szobába a földre.

De semmit nincs el egyedül, sőt, ha leülünk mellé, az sem jó, akkor is nyűgös, csapkod, elveti magát.

Én igyekszem megcsinálni mindent, magam mellé teszem főzés közben a járókába, de nem unja el a sírást. Éjjel végig alszik, csak akkor van csend.

Van még más is így? Vagy mi baja lehet? Hogyan tehetnék a kedvére?

Segítsetek, mert lassan megőrülök!

2010. máj. 14. 09:39
 1/1 anonim ***** válasza:

MI olyan 6:30-7:30 között kellünk. Átöltözünk, kicsit játszik a földön, vagy a járókában. Addig én is rendbe teszem magam. Utána kajcsi, bőfizés, kb. 8:30-9:15ig fent vagyunk, utána megy az ágyba. Ilyenkor kb. 1 órát alszik. Gyorsan megcsinálom amit lehet. Utána egy darabig a földön játszik, kevés játékot adok neki, és 2-3 naponta cserélgettem, hogy mindig legyen neki érdekes, ha itt már nincs el, akkor berakom a járókába, vagy a játszószőnyegre /itt is cserelgettem a játékokat/. Dél felé ebédelünk, előtte már ő is nyügős szokott lenni, ilyenkor lefekszem mellé a földre, vagy autozunk, vagy labdát gurítunk, vagy olvasok neki színes mesekönyvből. Utána ebéd, bőfi, alvás. Ha felkell leszoktunk menni sétálni, olyan 1-1/2 órára, attól függ mikor kell, ill. milyen idő van. 16kor kajcsi, ilyenkor már csak akkor alszik, ha ebéd után nem pihente ki magát. Ismét vagy a földön játszunk, vagy járókában van el. Utána fürcsi, evés, alvás.

-8,5 hónaposa baba anyukája-

2010. máj. 14. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!