Hány kg a 2 éves gyermeked? Kislanyom 12,5 kg, nagyon rossz az etvagya, a sulya stagnal honapok ota.
Szerintem keves ez a suly, bar nyilvan a novekedesi gorbek alapjan teljesen rendben van...
ez a suly a szuletesi sulyanak haromszorosa, amit ugye 1 eves korara kellett volna elernie, most pedig mar 2.
4+ kilós gyereknek nem kell tripláznia 1 éves korára, ne ahhoz viszonyíts!
2 évesen 87 cm, 11 kg volt. Teljesen átlagos. Kis pocak, vékony karok, lábak.
Koszonom a valaszokat! Igen, latom most mar, hogy ez a suly akkor ezek szerint teljesen atlagosnak, normalisnak mondhato ebben a korban.
Igazabol nem is az zavar, hogy ennyi a sulya, hanem az, hogy tudom, hogy azert ennyi, mert nem eszik. Pl. az ebedje 4 kanal turosteszta, de van, amikor egyaltalan nem akar semmit enni, hiaba kinalom 5 felevel.
2. gyerekem, tehat tudom, hogy mit es mennyit kellene enni egy 2 evesnek.
Az eddigi orvos nem foglalkozott vele, most valtottam orvost, felirta neki a vasat, folsavat, mert lehet, hogy a verszegenyseg okozza az etvagytalansagot, eddig semmi valtozas. Lehet, hogy lesz vervetel is, remelem nem derul ki semmilyen erzekenyseg vagy allergia stb.
Valakinek tipp, otlet esetleg?
Sztem teljesen megfelelö a gyerköcöd súlya:) és ilyen korban már pár honap stagnálás is normális,már nem hiznak olyan ütemben.
Én két éves lányom 10 kg, kb 86 cm, nem nagy étvágyu, de megeszi amennyire neki szüksége van:) én is kistermetü vagyok,ö is az,nem aggodok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!