Hány kg a 2 éves gyermeked? Kislanyom 12,5 kg, nagyon rossz az etvagya, a sulya stagnal honapok ota.
Szerintem keves ez a suly, bar nyilvan a novekedesi gorbek alapjan teljesen rendben van...
ez a suly a szuletesi sulyanak haromszorosa, amit ugye 1 eves korara kellett volna elernie, most pedig mar 2.
Ugye kérdezö nem egy dagadt gyereket akarsz magadnak???
2 évesen a teljesen átlagos gyerek 11,5 kg. A te gyereked még egy picit több is mint 11,5 kg, vagy is pont jó.
Azt gondolom iszonyat sok anya össze tenné a kezét ha a gyereke átlagos súlyú lenne és nem túlsúlyos.
Még 100 éve az alultápláltság volt a fö mumus, most meg a tulsúly. A gyerekek igen nagy százaléka tulsúylos ami oriási probléma, az egész életüket elkíséri, soha nem szabadulnak a rossz étkezési szpokásoktól, a szív, máj, tüdöt iszonyatosan megterheli...
Örülj, hogy nincsen ilyden porblémád, örülj, hogy a gyerektöl nem kell elvenned a 3 májkrémes kenyeret, nem kell rászolnod, hogy nem szabad azt megennedd... Hogy nem kell rettegned, hogy a szülinapi bulin felfal mindent...
Nekem a lányaim mind telejsen átlagos súlyuak és mindig hálás voltam ezért. Engem anyám tömött és mindig is dundi voltam. 15 éves koromtól csak a fogyokúra és a zabálások között voltam. Iskolába fogyokúra otthon meg zabáltam, mert nem tudtam a sok ételnek ellenállni... Majd mikor messzire kerültem a szülöi háztol, tudtam normális súlyu lenni, és normális étkezést bevezetni...
Van hogy a gyerek napokig nem eszik csak falatokat, de ha jó kedve ez nem érdekel. Olyan is van, hogy 1 évig ugyan az a súlya. De még a gyerek a korához képest nem túl kevés addig nem izgatom magamat ez miatt, söt minden mérlegelésnél örülök, hogy a közép vonalban vannak.
A fiam 2 éves, 88cm és 13,5 kg.
Szerintem ő meg alacsony. Az orvos szerint rendben van.
Te se aggódj sokat!
nagyon nagyon rossz étvággyal az első 11,4kg 87cm volt (lány)
átlagos étvággyal a második 11,5kg 87cm (fiú)
átlagos étvággyal a harmadik 11,2kg 85cm (lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!