Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Evésgondok? 6 hónapos babámnak...

Evésgondok? 6 hónapos babámnak 1 hete kezdtem adni pépet.

Figyelt kérdés

Barackot, és tegnap óta almát kapott, szopizás után. Azóta egyfolytában pukizik, feszegeti magát, kaki nincs, csak 3 naponta, kb.

Esténként nem alszik, sikítva, kiabálva sír fel. Születése óta 1-3-szor kelt csak.

A táplálás miatt lehet, vagy a foga jönne, csak egybeesik? Mit tehetek?!

2008. okt. 13. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ennyi idősek vagyunk. Én is először az almát vezettem be, de ő tápszeres és öt hónaposan. A lényeg, hogy az alma úgy megfogta a székletét hogy bogyókat kakilt és iszonyúan nyögött erőlködött. De barackkal keverve vissza lágyult kb. egy hét alatt. Aztán jött a banán. Ugyan úgy fogott mint az alma, és a körtével is ez a helyzet sajnos. Most már krumplit kap sütőtökkel, és a többi gyümivel amiket írtam, de sárgabari, vagy őszi bari mindíg van a kajcsiban és úgy hogy az van túlsúlyban. Így most már rendeződött a széklete, de ez két három hétbe bele telt sajnos. A körte és az alma puffszt is, ezért javaslom a saját káromon tanulva, hogy a barack után vezesd be a sütőtököt és a tejpépet, majd a burgonyát és akkor már te is vegyítheted ezekkel a puffasztó és székletfogó gyümikkel. Mert ezek szerint a te kicsikéd is olyan érzékeny mint az enyém. Valamint nekünk nagyon bevállt a Sinlac amit a doki ír fel. Ezzel sűrítheted a pépeket, és az esti utólsó etetésre ezt kapja. Imádja és nagyon laktató, tápláló és nem allergizál. És igen sajnos a fogzás is okozhatja a nyügit, étvágytalanságot sőt a kislányom popsija tele lett kiütésekkel a fogzástól mert már van egy db. fogacskánk. Szóval türelem és kísérletezés. Amúgy én a barackot mindíg a gyümicentrifugával készítem és ehhez paszírozom a többi kaját, pl. kruplit stb. Sok sikert. Legyél türelmes és hidd el minden rendbe jön.
2008. okt. 13. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Az elején jobb, ha megpárolod a gyümölcsöket, és úgy turmixolod össze, akkor kevésbé puffasztanak. Egyébként ez szerintem általános probléma, mi is így jártunk az elején.
2008. okt. 14. 10:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!
2008. okt. 15. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!