Hány éves gyereke (i) d van (nak) és mi a neve/nevük?
Botond 4 éves, Lívia 1,5 éves.
Ezt én sem értem soha, először jönnek a bunkók akik belekötnek a kérdezőbe, ráadásul nem is válaszolnak. Azután meg megy a lepontozósdi, ha vkinek nem tetszik a név. Lassan már nincs is kedve válaszolni az embernek.
10es, gyönyörű nevük van a gyermekeidnek, jó látni hogy van aki még Magyar nevet ad Magyar gyereknek, a lepontozókkal meg nem kell foglalkozni,ebben a témában az is le van pontozva akinek hagyományos nevek tetszenek, az is akinek a divatnevek és azok is akik az extrémebbet szeretik.
enyémek: Tilda és András 8 hónaposak
Itt minek pontozni? A kérdező névötleteket kért.
"Öregek" is jöhetnek?
András 25 - apja nevét kapta
Zsanett 17 - nekem volt favorit
Katalin 13 - apa kérésére, mert szerette volna, ha az én nevemet kapja; amúgy csak hivatalosan Katalin, mindenki mindenhol Katicának hívja.
Azért elmesélem, hogy ment ezekkel a névválasztásokkal.
Első gyereknél apa nagyon szerette volna, ha az ő nevét kapja. Megbeszéltük, hogy ezért a másodiknak én választok. Ekkor volt egy fiú és egy lány. Harmadiknál úgy egyeztünk meg, hogy ha fiú, akkor én választok (mert az első fiúnevet ő kérte), ha lány, akkor pedig ő (mert az első lányt meg én választottam). :-)
Dániel (Dani) 10,5 éves
Soma 4,5 éves
Véda 3 éves
Szabolcs és Szilárd 8 évesek
Hanga 4 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!