Hány éves gyereke (i) d van (nak) és mi a neve/nevük?
Figyelt kérdés
Tudom, 1000+1000 ilyen kérdés van, de friss válaszok érdekelnének leginkább. És mert babát várunk, névötleteknek venném őket. :)2017. ápr. 18. 11:39
1/29 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy külön vette a zárójelesnél a betűket, a gyk csinálta így.
2017. ápr. 18. 11:40
3/29 anonim válasza:
Bocsi de miert szamit az, hogy friss vagy 3 napos/egyhetes/ 2 honapos valaszok jonnek? A valaszolok gyerekei es neveik attol meg ugysnazok, mint akkor....
Nem kotekedes, csak nem vagom a logikat benne :)
5/29 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy olyanok is válaszoljanak, akik friss anyukák. Lehet, kicsit kusza, de így gondoltam.
2017. ápr. 18. 11:45
6/29 anonim válasza:
Beírod gúgliba, hogy utónevek...
7/29 anonim válasza:
3!
Gondolom az a lényege, hogy ha 10 anyuka 10 Bencét ír, amiből 8 16 éves, akkor azt szűri le, hogy most nem gyakori név.
Anna, 13 eves
9/29 anonim válasza:
Lara : 7 hónapos
Levente : májusban lesz4 éves
10/29 anonim válasza:
Dénes Lajos, azaz Dodi
Stefánia Júlia, azaz Stefi
Erzsébet Annamária, azaz Zsozsó
Nagyszülők neveit kapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!