Az elkészített HA tejpép milupa eláll hűtőben? Nem ette meg a kicsi és sajnálom kidobni, de ha nem jó, kidobom. Holnapig eláll a hűtőben vajon?
Figyelt kérdés
2008. okt. 13. 20:02
2/6 anonim válasza:
Inkább dobd ki. Nem ajánlatos megtartani, csinálj neki friss tápszert majd.
3/6 anonim válasza:
Az én kisfiam sem issza meg mindíg, ezért elrakom a hűtőbe, igaz ő éjszaka is eszik(9 hónapos). Általában csak egyszer szoktam elrakni, ha másodszorra sem issza meg, akkor már kiöntöm a maradékot.
Nem lesz semmi baja holnap reggelig!
2 gyerek anyukája
4/6 anonim válasza:
A tejpépet nem tudom, én a Milupa HA Start tápszert adom a kislányomnak, és azt mondta a gyerekorvos, hogy ha megmarad, borítsam ki, és mindig csináljak frisset.
5/6 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok.
Bocsi, én elnéztem a kérdést, tápszerről írtam, hogy elrakom:)
A tejpépet nem szoktam elrakni, mert szerintem akkor már nem olyan az állaga, mint amilyennek lennie kell.
De még sose próbáltam, esetleg rakd el, és mielőtt a babának adnád, kóstóld meg, hogy jó-e.
6/6 anonim válasza:
Én kidobnám. Ha áll utána már folyóssá válik...
Ha nagyon sajnálod edd meg:)-én úgy szoktam, ha valamelyik kajáját nincs szívem kidobni (a tejpép speciel nem tartozik közéjük:(, viszont a gyümiket mindig megeszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!