1/11 anonim válasza:
Több Krisztinát ismerek így becézve, de Katalinra is hallottam már. Alapvetően szerintem bármelyik K-betűvel kezdődő hosszabb női nevet lehet szerintem így becézni.
4/11 anonim válasza:
Kinga, Kíra, Kincső, Kitti, Krisztina
5/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi:) A Karinát biztosan nem válsztjuk, mert az egyik nagynénit is így hívják. A Kincső és a Krisztina annyira nem tetszik, de párom kedvence a Kincső. Nekem tetszik nagyon a Kiara, de sokan kissebségi névnek tartják. Ami még tetszik a Kitti, Kíra.
2017. ápr. 11. 17:04
6/11 anonim válasza:
Kiarát, Kirát ne, ezek tényleg kisebbségi nevek.
Esetleg ezek?:Kamilla, Karola
Extrémebbek: Kiliána, Klarina
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Kamilla tetszik ezek közül.
2017. ápr. 11. 18:11
8/11 anonim válasza:
Kiara nagyon szép szerintem.Kamilla szintén.
9/11 anonim válasza:
Mitől kissebbségi nevek a Kíra és Kiara, míg a Kiliána és Klarissza nem azok?
10/11 anonim válasza:
Volt Viktória nevű Kiki ismerősöm.
De lehet tk akármi:
Kitti, Kati, Kira, Kiara, Kincső, Kikinda, ... fel lehetne sorolni az összeset, ami "ki"vel kezdődik.
És hát tudjuk, hogy a Patkóbéla becézése is ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!