Mi a jobb? A kenguru vagy a kangu (kenguru és a hordozókendő párosítása) v. a hordozókendő egy 6 hetes kisbabának?
Mi a jobb? A kenguru vagy a kangu(kenguru és a hordozókendő párosítása) v. a hordozókendő egy 6 hetes kisbabának? Olyan tapasztalatok is érdekelnének amit orvos ajánlott nektek.
Köszi,
jessz, hat hetes babat eszedbe ne jusson kenguruba tenni! harom honapos kortol javasoljak (legalabbis onnantol mikortol kepes ulni)
en is ezen parazok, hogy milyen hordozoja legyen, sajnos en félek ettol a csomozható kendő dologtol, es meg mindig tanacstalan vagyok!
Szia!
Nálunk bevált a kendő és szerintem megkötni sem rázós. Az elején én is féltem, de a férjem bátor volt:-))
Már én is fel merem kötni, akkor is, ha egyedül vagyok.
Az én babám 5 hetes lesz, és elég hasfájós, néha itthon is ebben teszem magamra. Van, hogy csak így tud aludni.
Szóval, nálam + a tapasztalat.
Csak hordozókendőbe tudod tenni a picit.
3 hónapos kortól kenguru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!