Miért jobb a hordozókendő, mint a kenguru?
a kenguruban csak úgy lóg a gyerek lába a semmibe, a kendővel te döntöd el, hogyan kötöd. 3 hónaposnak már a mei tai is jó választás lehet, itt békatartásban van a lába, ami ortopédiai szempontból sokkal egészségesebb, mint egy kenguru. ha nincs kedved kötözgetni, léteznek már csatosak is.
noj
Nekem Nandu kendőm van és imádja a kislányom. Elnézelődik benne, aztán ha elfáradt elalszik. 2 hónapos korától használom, könnyű vele boltba, postára menni, könnyű megkötni. Nagybevásárlásra is úgy szoktunk menni, hogy kivesszük az autóból, a hordozóból, magamra kötöm és irány a bolt.
Előnye, hogy magadra tudod úgy kötni, hogy stabilan tartsa és többféleképpen is kötheted.
Az viszont tény, hogy sokkal melegebb, mint a kenguru.
4 hónapos kislány anyukája
Szerintem jobb a kenguru, a hordozókendőben csak úgy lógnak a gyerekek.
Meg megveszel egy darab rongyot jó drágán.
Ez a kendő most divat lett, én mindenesetra kengurura szavzok.
Nekünk is van, mostnában növi ki a gyerek (11 hónapso és 9,4 kiló), leseréljük hátihordozóra.
Az meg hogy mi egészséges ortopédiailag (cipő, kenguru..) havonta változik.
Én mei tai-t használok, a felkötés egyszerűsége, és a babám egészséges tartása miatt. Nagyon egyszerű és kényelmes.
A kendő nekem lehet, hogy bonyolult lenne.
3 hónapos kortól ajánlják a mei tai-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!