Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapossal elmennetek ugy...

10 hónapossal elmennetek ugy nyaralni h a helyen nincs legzesfigyelő?

Figyelt kérdés
Ti aggodnatok? Utazo jarokaban aludna.
2017. ápr. 5. 22:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
21%
* kórházból, kilógramm...
2017. ápr. 6. 10:54
 22/26 anonim ***** válasza:
55%

Én elvinném a légzésfigyelőt!

Kora miatt nem mennének itt egyesek? 10 hónaposról van szó, nem kell túlbonyolítani!

7 hetes volt a lányom,akkor csak a Balatonra ugrottunk le augusztusban, utána éven már Olaszországban nyaraltunk, de előtte is jött már velünk síelni...Kisfiam 9 hónapos lesz, amikor nyaralni megyünk és természetesen viszem :)

2017. ápr. 6. 14:02
 23/26 A kérdező kommentje:
De hogy vezessem ki a vezeteket a jarokabol? Csak felul lehet, de abba felek h belegabalyodik!
2017. ápr. 7. 13:28
 24/26 anonim ***** válasza:
59%
De körülményes vagy. Valahogy csak ki tudod vezetni belőle. Több ezer anyuka megoldja többek közt én is megoldottam.
2017. aug. 25. 15:30
 25/26 Norman Bates ***** válasza:
Hotelban szalltok meg? A legtobb hotelben adnak kisagyat a babanak, ha kered :)
2017. aug. 25. 19:08
 26/26 A kérdező kommentje:
Amugy nem mentunk el, azota elmult 1 es mar a legzesfigyelot is csak megszokasbol nyomom be, de igazabol nem kell. Az sem baj h nem mentunk nyaralni, mert eleg nehez honapok voltak utazgatas nelkul is:D
2017. szept. 7. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!