Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapossal elmennetek ugy...

10 hónapossal elmennetek ugy nyaralni h a helyen nincs legzesfigyelő?

Figyelt kérdés
Ti aggodnatok? Utazo jarokaban aludna.
2017. ápr. 5. 22:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Miért nem viszed magaddal a légzésfigyelőt?
2017. ápr. 5. 23:29
 12/26 anonim ***** válasza:
71%
mi hazsnálunk de nyaralni anélkül mentünk, 9 hós korában utazóággyal. abszolút nem aggodtam ezen
2017. ápr. 6. 05:56
 13/26 anonim ***** válasza:
62%
Elvittuk es hasznaltuk a sajatunkat.
2017. ápr. 6. 05:59
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
9 hónaposan volt a fiam, amikor először elmentünk vele 4 napra. Akkor már nem használtuk a légzésfigyelőt, mert mozgott, forgott az ágyában, lement az érzékelős területről, és mindig besípolt a figyelő. 7 hónapos koráig használtuk.
2017. ápr. 6. 06:00
 15/26 anonim ***** válasza:
62%

Simán, illetve max a kora miatt nem, mert még pici, bár nem tudom hova mentek, mert nem mindegy, hogy pl Tunézia vagy Balaton :)

Mi ekkor már nem használtuk a légzésfigyelőt.

Amúgy ha ilyet használsz akkor azt is jó ha tudod hogy mit csinálj ha tényleg nem vesz levegőt és nem tévesen riaszt. Mert ilyenkor azonnal el kell kezdeni az újra élesztést és a mentők kiérkezéséig csinálni kell....

2017. ápr. 6. 06:44
 16/26 anonim ***** válasza:
22%

Én nagyon parás vagyok ez miatt, legfőképp azért mert az ismeretségi körünkben meghalt egy baba így gyermekágyban.

Nekünk egyszer sípolt, akkor kellett rázogatni a gyereket, hogy vegyen már levegőt.

2017. ápr. 6. 07:08
 17/26 jafnrétti ***** válasza:
21%

Mi tavaly a 6 hónapossal voltunk nyaralni, de a legézésfigyelőt elfelejtettük, igazából itthon jutott eszünkbe már, amikor este lefektettük, és bekapcsoltuk, hogy jééé, ezt a nyaralás alatt nem is hiányoltuk.

Ha nem felejtettük volna el, vittük volna a sajátunkat.

2017. ápr. 6. 07:58
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
szerintem is akkor vigyétek el. a gyerek a te felelősséged. nehogy már a szálloda hibája legyen hogy nincs náluk légzésfigyelő. persze meg még meg is etessenek?
2017. ápr. 6. 09:51
 19/26 anonim ***** válasza:
62%
Mi ilyenkor már nem hasznaltuk a legzésfigyelőt,forgolodott összevissza.nem túl nehéz az a légzésfigyelő:) ugyhogy ha téged az megnyugtat vigyétek el.
2017. ápr. 6. 10:08
 20/26 anonim ***** válasza:
60%

Be lehet rakni utazóágyba is.

A légzésfigyelő pedig nem baromság. nekem a kicsi extrém-koraszülött volt, a kórházbó való elbocsájtás feltétele volt egy ilyen készülék beszerzése és a védőnő ellenőrizte, pedig nem vagyunk problémás család, de ez volt a protokoll része, lévén egy kilógram alatti súllyal született. tény és való, hogy csak akkor van értelme, ha a szülők elsajátítják az újraélesztés/keringés-fenntartás gyakorlatát tanfolyamon (ahogy mi is, mert addig csak a sima jogosítványhoz szükséges elsősegély-tanfolyamom volt, az meg nem újszülöttre szabott éppen), ha ezt nem teszik és a gyereknél tényleg komoly gond van, amit nem hoz helyre a sípolás/felriadás és nem tudják mit tegyenek, akkor valóban nem sok az értelme. Én jófej leszek és nem feltételezem egyetlen szülőtársamról sem, hogy tartozéknak és divatnak tekintve szerzi be, miközben olyan ostoba, hogy vész esetén csak a fejét fogva mentőért telefonál, hanem megelőlegezem a bizalmat, hogy megtanult elsősegélyt nyújtani.

2017. ápr. 6. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!