Hol voltatok babatokkal kirandulni?
9 hónapos volt mikor először mentünk el idegen helyre ott alvósra (nagyszülőket nem számítva), a Balatonon béreltünk egy stéges házat (párom pecás), nagyszülőket is vittük baby szitternek...csak így tudtunk kikapcsolódni, ha ők nem jöttek volna, akkor kb ugyanazt csináltam volna mint itthon, az meg nem nyaralás...repülőben épp emiatt nem gondolkodnék, hotelben is csak akkor ha ott tudom hagyni a nagyszülőknél arra az 1-2 éjszakára, vagy ha el tudom őket is vinni magunkkal..
1,5 éves volt a lányom, mikor a horváth tengerpartra mentünk, na az jól sikerült.
Szia!
Nálunk még nincs meg a baba, de a legjobb barátnőmék sokat jönnek mennek a kislányukkal, ő most lesz egy éves.
Az első 3 hónapban nem igazán utaztak messzire, Magyarországon vagy a Spiritben voltak, vagy a Balatonnál a nyaralójukban, pár alkalommal Ausztriában 2-3 napot. Az első rendes külföldi utuk Spanyolország volt, ott két hetet voltak és a lányuk is imádta, nem volt sírás a repülőn sem, ahogy mesélte.
Ősszel jöttek velünk Dubaiba (akkor volt majdnem fél éves), télen együtt mentünk síelni és tényleg semmi baj nem volt, vagy aludt, vagy nézelődött a kicsi. Pedig mikor mesélték, mindketten azt hittük a párommal, hogy csak túloznak.
Hotelba szerintem az all inclusive a legjobb választás, mert minden ott van, nem kell kijárkálni éttermeket keresni, ha ahhoz van kedvetek, reggelizhettek a szobában is, vagy kérhetitek oda a vacsorát. Plusz mi inkább a nemzetközi hotelláncokat választjuk (Four Seasons, InterContinental és társaik), mert azért néha van eltérés, hogy milyen egy helyi 4 csillagos szálloda és mondjuk a Four Seasons ugyanabban a városban sajnos...
Koszonom. Nem igazan szeretnek nagyszulokkel menni.. nekem sz nem lenne kikapcsolodas :D
Kettes koszonom. Mi is allandoan uton vagyunk es nem igazan akarok itthon lenni mert megvan a pici. Meg csak hat hetes de mar a nyarban gondolkozunk hova is menjunk. Eloszor csak rovidebb utat probaljank ki. Aztan gondokkozunk thaifoldon. Mar voltunk ott es nagyon tetszett nekunk. Kicsivel is eltudnam kepzelni. Nem vagyok az a streszelos fajta szoval szerintem menne babaval is. Viszont akk mar majdnem egy eves lenne es akkor mennenk. Nyilvan fugg h a baba mennyire siros vagy "hisztizos". Enis lattam mar olyat akinek nyugton volt es olyat is akinek vegig sirt. Nem egyszeru h eppen milyen kedve van.
Fel eves volt, amikor legeloszor repultunk, aztan 12 honapos, aztan most 15 lesz, amikor ujra fogunk.
Fel evesen semmi baj nem volt a repulessel, jol turte, de 1 evesen azert mar nagy kuzdelem volt, mivel allandoan szaladni akart. Elore felek megint a majusi repulesunktol, de szerencsere reggel 6kor indul a gep, ugyhogy kb 90%ig biztos vagyok benne, hogy aludni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!