Névválasztás! Szerintetek ez nem idétlen?
Kérdező, te kicsit furcsán nézed (sokan vagyunk itt, akik nem úgy látják, mint te)...
A gyerek nevét kettejük nevéből alkották, ahogy szintén innen kapta a nevét a vállalkozás is. Neked ebből az jött le, hogy a vállakozásról nevezik el a gyereket???
Mert nekem ebből az jön le, hogy a gyerek neve kettejük nevéből jön ki, ami tök aranyos.
Az meg, hogy a vállalkozásuknak is ez a neve, még jobbá teszi a dolgot, szembeszomszédom is a gyerekei nevéből rakta össze a vállakozás nevét (tudom, itt előbb volt a vállalkozás, de az tök mindegy, nem arról nevezik el a gyereket...)
direkt nem akartam kiírnia a nevet, mert a legtöbben akkor arra reagálnak h mi a baj ezzel a névvel, SEMMI, de mással sincs, csak megkérdeztem, h mi erről a véleményetek...
Lehet belemagyarázni dolgokat, mert részleteket ugyan nem tudtok, persze persze már rég tudják h a lányukat így fogják hívni és előre elnevezték az üzletet.....igen, ez teljesen értelmesnek tűnik....
sokan viszont elkövetik azt a hibát, h egy kérdés mögé egy komplett történetet szőnek, nem arra válaszolnak amit kiírtam, hanem elképzelnek valamit és arra reagálnak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!