Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Névválasztás! Szerintetek ez...

Névválasztás! Szerintetek ez nem idétlen?

Figyelt kérdés
Ismerősöméknek egy hete derült ki h kislányuk lesz, erre nagy lelkesen el is nevezték a kettőjük nevének összetételével van egy értelmes név, jójó már előtte ellőtte egy celeb házaspár ugyanezen okokból, de elmegy. Csavar 1 éve csináltak egy üzletet és annak is ez a neve, mert ugye szintén ketten vannak benne, a kettőjük nevéből!Olyat már hallottam, h valaki a lányáról nevezte el az üzletét, autóját, de visszafelé? Nekem az első kérdésem az volt a férjemnek h mostantól mindent így hívnak majd?
2010. máj. 12. 18:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, te kicsit furcsán nézed (sokan vagyunk itt, akik nem úgy látják, mint te)...

A gyerek nevét kettejük nevéből alkották, ahogy szintén innen kapta a nevét a vállalkozás is. Neked ebből az jött le, hogy a vállakozásról nevezik el a gyereket???

Mert nekem ebből az jön le, hogy a gyerek neve kettejük nevéből jön ki, ami tök aranyos.

Az meg, hogy a vállalkozásuknak is ez a neve, még jobbá teszi a dolgot, szembeszomszédom is a gyerekei nevéből rakta össze a vállakozás nevét (tudom, itt előbb volt a vállalkozás, de az tök mindegy, nem arról nevezik el a gyereket...)

2010. máj. 12. 22:37
 22/23 A kérdező kommentje:

direkt nem akartam kiírnia a nevet, mert a legtöbben akkor arra reagálnak h mi a baj ezzel a névvel, SEMMI, de mással sincs, csak megkérdeztem, h mi erről a véleményetek...

Lehet belemagyarázni dolgokat, mert részleteket ugyan nem tudtok, persze persze már rég tudják h a lányukat így fogják hívni és előre elnevezték az üzletet.....igen, ez teljesen értelmesnek tűnik....

sokan viszont elkövetik azt a hibát, h egy kérdés mögé egy komplett történetet szőnek, nem arra válaszolnak amit kiírtam, hanem elképzelnek valamit és arra reagálnak.....

2010. máj. 13. 10:22
 23/23 anonim ***** válasza:
69%
Te biztos vagy benne, hogy a vállalkozásról nevezték el a gyereket? Te megkérdezted tőlük, hogy mi a háttérben komplett történet? Te honnan tudod, hogy mit miért tesznek? Te is csak elképzeltél valamit és nagy unalmadban ide kiírtad! Vagy féltékeny vagy rájuk, vagy mi okból foglalkozol ennyire velük. Az ő dolguk. Nekem van egy barátnőm, aki a gyerekét Dezsőnek nevezte el, mindenki meg volt rökönyödve rajta, de aztán elfogadtuk, az ő döntése és most már nem is tudnánk más nevet elképzelni neki. Neki ez tetszett, ki tudja miért és ki tudja mi volt a háttérben. Felejtsd el te is az egészet és próbálj meg örülni a pár boldogságának.
2010. máj. 13. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!