Névválasztás! Szerintetek ez nem idétlen?
Figyelt kérdés
Ismerősöméknek egy hete derült ki h kislányuk lesz, erre nagy lelkesen el is nevezték a kettőjük nevének összetételével van egy értelmes név, jójó már előtte ellőtte egy celeb házaspár ugyanezen okokból, de elmegy. Csavar 1 éve csináltak egy üzletet és annak is ez a neve, mert ugye szintén ketten vannak benne, a kettőjük nevéből!Olyat már hallottam, h valaki a lányáról nevezte el az üzletét, autóját, de visszafelé? Nekem az első kérdésem az volt a férjemnek h mostantól mindent így hívnak majd?2010. máj. 12. 18:57
11/23 anonim válasza:
Nem egyértelmű,hogy a vállalkozás után nevezték el.Nem tudom,mi az idétlen a dologban,azt meg pláne,hogy ez miért érdekes.Tudom,hogy le leszek ezért pontozva,der én ezért ki nem írtam volna gy kérdést.Mindenki azt csinál amit akar,a háta mögött meg könnyű kidumálni.
12/23 anonim válasza:
Szerintem tök jó név a Zora (bár szerintem az inkább Zóra). Csak a felfogásuk idétlen:)
13/23 A kérdező kommentje:
19:10 ha van egy kutyád Hajnalka utána születik egy lányod szintén Hajnalka lesz, akkor Te nem látsz valami összefüggést???....ha nem érdekel a kérdés miért válaszolsz?
2010. máj. 12. 19:14
14/23 anonim válasza:
A kérdés azért van,hogy válaszolj rá(ha akarsz,illetve tudsz)nem azért,hogy kritizáld!
15/23 A kérdező kommentje:
egyébként tényleg Zóra, csak már többen Zoraként anyakönyvezték és nekik is így tetszik
2010. máj. 12. 19:15
16/23 anonim válasza:
19:10 vagyok.Némiképp letorkolltál,csak nem tudom miért.Számomra nem egyértelmű,hogy a vállalkozás után nevezték el.Tetszik nekik ez a név és kész.Azt viszont továbbra sem értem,hogy ez neked miért fáj?
17/23 anonim válasza:
Azért nem érted,mert hülye vagy.Ennyi.
18/23 A kérdező kommentje:
a vállalkozás már egy éves, a gyerek még csak most fog születni egy fél év múlva.....
nem fáj semmi egyébként
2010. máj. 12. 19:30
19/23 anonim válasza:
Pontozzatok le, de én sem írtam volna ki ezt a kérdést. Teljesen jó név ez a Zora és az ő dolguk, hogy nekik mi tetszik. Az meg megint teljesen mindegy, hogy a vállalkozás volt előbb, vagy a gyerek. Lehet, hogy pont azért, mert idővel úgyis a leányzóé lesz a cég!
20/23 anonim válasza:
Egyebkent mivan akkor,ha mar reges regen elhataroztak,hogy a szuletendo lanyukat igy fogjak hivni es vegulis nem a vallalkozasrol lett a baba elnevezve,hanem a leendo gyermekukrol a vallalkozas?
Mert lehet, hogy nem most szoptak ki a kisujjukbol a gyermekuk nevet, csak eppen nem akartak publikalni azelott, hogy egyaltalan a pocakba kerult volna a baba, vagy mielott kiderult a neme.
Abbol indulok ki, hogy a ferjem fejebol mar evekkel ezelott kipattant az alomnev kislanynak,csak eppen kozben szuletett ket fiunk,igy a nev tarsolyban maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!