Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Névválasztás! Szerintetek ez...

Névválasztás! Szerintetek ez nem idétlen?

Figyelt kérdés
Ismerősöméknek egy hete derült ki h kislányuk lesz, erre nagy lelkesen el is nevezték a kettőjük nevének összetételével van egy értelmes név, jójó már előtte ellőtte egy celeb házaspár ugyanezen okokból, de elmegy. Csavar 1 éve csináltak egy üzletet és annak is ez a neve, mert ugye szintén ketten vannak benne, a kettőjük nevéből!Olyat már hallottam, h valaki a lányáról nevezte el az üzletét, autóját, de visszafelé? Nekem az első kérdésem az volt a férjemnek h mostantól mindent így hívnak majd?
2010. máj. 12. 18:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem egyértelmű,hogy a vállalkozás után nevezték el.Nem tudom,mi az idétlen a dologban,azt meg pláne,hogy ez miért érdekes.Tudom,hogy le leszek ezért pontozva,der én ezért ki nem írtam volna gy kérdést.Mindenki azt csinál amit akar,a háta mögött meg könnyű kidumálni.
2010. máj. 12. 19:10
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem tök jó név a Zora (bár szerintem az inkább Zóra). Csak a felfogásuk idétlen:)
2010. máj. 12. 19:11
 13/23 A kérdező kommentje:
19:10 ha van egy kutyád Hajnalka utána születik egy lányod szintén Hajnalka lesz, akkor Te nem látsz valami összefüggést???....ha nem érdekel a kérdés miért válaszolsz?
2010. máj. 12. 19:14
 14/23 anonim ***** válasza:
57%
A kérdés azért van,hogy válaszolj rá(ha akarsz,illetve tudsz)nem azért,hogy kritizáld!
2010. máj. 12. 19:15
 15/23 A kérdező kommentje:
egyébként tényleg Zóra, csak már többen Zoraként anyakönyvezték és nekik is így tetszik
2010. máj. 12. 19:15
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
19:10 vagyok.Némiképp letorkolltál,csak nem tudom miért.Számomra nem egyértelmű,hogy a vállalkozás után nevezték el.Tetszik nekik ez a név és kész.Azt viszont továbbra sem értem,hogy ez neked miért fáj?
2010. máj. 12. 19:22
 17/23 anonim ***** válasza:
16%
Azért nem érted,mert hülye vagy.Ennyi.
2010. máj. 12. 19:27
 18/23 A kérdező kommentje:

a vállalkozás már egy éves, a gyerek még csak most fog születni egy fél év múlva.....

nem fáj semmi egyébként

2010. máj. 12. 19:30
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
Pontozzatok le, de én sem írtam volna ki ezt a kérdést. Teljesen jó név ez a Zora és az ő dolguk, hogy nekik mi tetszik. Az meg megint teljesen mindegy, hogy a vállalkozás volt előbb, vagy a gyerek. Lehet, hogy pont azért, mert idővel úgyis a leányzóé lesz a cég!
2010. máj. 12. 19:35
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

Egyebkent mivan akkor,ha mar reges regen elhataroztak,hogy a szuletendo lanyukat igy fogjak hivni es vegulis nem a vallalkozasrol lett a baba elnevezve,hanem a leendo gyermekukrol a vallalkozas?

Mert lehet, hogy nem most szoptak ki a kisujjukbol a gyermekuk nevet, csak eppen nem akartak publikalni azelott, hogy egyaltalan a pocakba kerult volna a baba, vagy mielott kiderult a neme.

Abbol indulok ki, hogy a ferjem fejebol mar evekkel ezelott kipattant az alomnev kislanynak,csak eppen kozben szuletett ket fiunk,igy a nev tarsolyban maradt.

2010. máj. 12. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!