35 hetes vagyok, mikor sterilizáljam a mellszivót, cumisüveget stb?
Baba születése után ráérsz.Igazából kb 5 perces művelet.Én kialakitottam egy babaszekrényt a konyhában csak az ő dolgai vannak ott egy dobozban és sterilen.De nálunk mondjuk az napi használatban van szóval azt nemtudom hogy meddig lehet tárolni sterilen.
Üdv:6hetes anyuka
Szia!
Nekem ilyenkor már sterilizálva voltak, és olyan tasakban ami zárható (lehet kapni uzsitasaknak) Be volt már készítve a táskába, mert vittem a kórházba is.
Judy
3 hós és 2 éves fiúk anyukája
Én a 35. héten sterilizáltam és beraktam a mikrós sterilizáló dobozába és mázli volt, hogy megcsináltam, mert 35 hét 3 napra elfolyt a magzatvíz és megszültem!!!
Szerintem csináld meg nyugodtan és tedd be egy nagyobb műanyag dobozba, ott tárolhatod, én is vittem a kórházba, bár megmondom őszintén, hogy ott megmutatták a kézzel fejést és a kézi szuperjó mellszívómat nem is használtam, mert nekem nem fejt semmit, kézzel jobban ment, azóta is úgy csinálom. Persze embere válogatja, mindenképp vidd be a kórházba, hátha hamar megindul a tej és a baba nem eszik annyit, jobb lefejni, nehogy begyulladjon a melled.
Gyors szülést, jó babázást!!!
Köszi szépen a tanácsot!
Akkor még a héten megcsinálom valamikor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!