Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Margarinos vagy vajas kenyér...

Margarinos vagy vajas kenyér falatkákat kapjon a 10 hónapos baba?

Figyelt kérdés
Olvastam érveket egyik mellett is, másik mellett is. Ti melyiket adtátok?
2010. máj. 12. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

én vajat. de ennyi idősnek még nem. kicsit később. és jó minőségű szalonnát, ha nagyon kéri.

A margarin műanyag.

2010. máj. 12. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
A vaj bár nagyobb a zsírtartalma, de természetes, nem vegyileg előállított kence, mint a margarin. Terhesen is vajat ettem, a gyereket se fogom tömni a margarinnal, se UHT-tejjel, ha én magamat se terhelem vele.
2010. máj. 12. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Én vajat adok neki, én is inkább azt eszem. A margarin tele van mindenféle mű dologgal. Olyan, mint a 0,1%-os tej.. köze nincs a tehénhez.
2010. máj. 12. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A margarint a legócskább olajokból hidrogénezéssel állítják elő. Kártékony, ételnek nevezett ipari termék. A hazug reklámoknak nem érdemes bedőlni.
2010. máj. 12. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is vajpárti vagyok, köszi a megerősítést!
2010. máj. 12. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam, hogy variálni kell, hogy a szervezetébe mindenből jusson. Az ételét szoktam étolajjal, olívaolajjal és margarinnal is készíteni, a kenyérre pedig szoktam margarint, vajat és teavajat is tenni.

°M°

2010. máj. 12. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyermek gasztroenterológus mondta, hogy 10 hónapos babámanak Flóra light margarint adjak egyéves koráig, ő csak tudja....
2010. máj. 13. 19:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Ajajjj, hmmmm, hát akkor most megint elbizonytalanodtam. Akkor még kutakodok kicsit ... köszönöm, hogy írtatok.
2010. máj. 14. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!