Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kenjek piros popóra, ami...

Mit kenjek piros popóra, ami azonnal hűsít, nyugtat?

Figyelt kérdés
Úgy látom, eléggé fáj neki... :(
2010. máj. 12. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

sudocrem

vagy

neogranormon

2010. máj. 12. 16:08
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
A sudocrem az nagyon jó,mi is azt használjuk!
2010. máj. 12. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:

canesten?

kamilla tea (nem hidegen, hanem olyan szobahőmérsékletüen)

kamilla teás vatta/törülköző (kamilla teába be kell ásztatni majd hagyni kell kihülni)

2010. máj. 12. 16:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Ezeket használom, de nem az igazi. Olyan kellene, ami azonnal lehűsíti az égő bőrt. Mint a fenistil, csak az nem erre való. Aloe first spré?
2010. máj. 12. 16:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Kamillázom is. Nem gomba.
2010. máj. 12. 16:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
kivételesen, ha nincs otthon semmi, tehát másképp nem megoldható, kevés hideg, tiszta sertészsír is enyhítheti a fájdalmat.
2010. máj. 12. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Nincsen otthon véletlen ngayoérzékeny bőrüek számára kitalát arckrémed? Az lehet, hogy jót tenne neki (pótolja a vizet, és nyugtatja a bőrt) Persze ezt csak akkor csináld ha babád nem olyan érzékeny!
2010. máj. 12. 16:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Neogranormon
2010. máj. 12. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Mercurochrom oldat+neogranormon.A fiamnál viszont szakmai tanulmányaimat sutbadobva:kamillás hintőpor nagyon bőven(kislányoknál a szeméremrés elé tedd 2 ujjad) és csupaszkodás(pl alvás előtt beszórtam,majd egy frottirlepedőbe bugyolálva aludt,1-2 óra múlva be tudtam kenni,pelenkát tudtam rá tenni).Fogzáskor egy kis kaki jött,hiába rögtön tisztába tettem,úgy kimarta,hogy a viztől is orditott.Egy tanyán élő barátnőm beszélt rá,és bevállt!
2010. máj. 12. 16:19
 10/12 anonim ***** válasza:
A patikai boraxos popsikrém nagyon hamar elmulasztja a kipirosodott popót.
2010. máj. 12. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!