Mikortól lehet 1-es fokozatban megemelni a babakocsit? 3,5 hónapos babánál fél-1 óra időtartamra lehet?
Figyelt kérdés
Mózeses a kocsink, a kupolát sem tudom annyira lenyitni, hogy kilásson belőle, és már nagyon nézelődne. Nem akar megmaradni a kocsiban, csak sír. Ha kiveszem, akkor nincs gond, vigyorog ezerrel, mert akkor tud nézelődni. Sajnos a bébihordozót sem lehet belerakni, nem olyan kocsink. Így meg nem lehet vele sétálni, mert torka szakadtából üvölt. :-( Tanácstalan vagyok teljesen...2010. máj. 12. 15:49
1/3 anonim válasza:
Attól függ mennyi nálatok az 1-s fokozat.Nálunk pl. már teljesen ül benne a gyerek, úgy hogy inkább állandóan kiveszem.De végső esetben van hogy mint az idióta 2 percenként le és fel állítom a háttámlát, ha még nagyon nyűgös.Amíg nem tud önállóan ülni, nem tesz jót a gerincének.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekünk az 1-es fokozat egy kicsit lentebb van, mintha a bébihordozóban ülne. Ezért is gondoltam arra, hogy ha abban elücsöröghet több órát is, akkor talán nem gond, ha megemelem a kocsi háttámláját, hátja jobban elmaradna benne.
2010. máj. 12. 16:14
3/3 anonim válasza:
Nyugodtan. A bébihordozóban is lehet vinni, nektek mivel nem megoldott, de hasonló az állása, akkor semmi baj nem lesz. Kisfiam is kb. 7 hetes koráig viselte el a mózest, utána a bébihordóval mentünk sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!