Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hűtőfürdő után mennyi idő...

Hűtőfürdő után mennyi idő múlva várható a láz csillapodása?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Azonnal. Addig kell bennehagyni, míg 38 alá esik a hőmérséklete.
2010. máj. 12. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A hűtő fürdőnél a babát pelusra kell vetkőztetni,és nagy az egész testét beterítő langyos törülközőbe kell csavarni szorosan,10 percre,majd újra langyos vizezbi a törcsit (mert felmelegedett)és ezt kb min 3szor ismételni!

A sorozat végére már fokokban mérhető,sőt általában teljesen le kell menni a láznak.

Remélem segítettem.

2010. máj. 12. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
az imént aborogatás. Hűtőfürdő: kdba rakod, avizet langyosra hűtoöd. Akár egy órát is ot lehet. Sírni fog, de csak míyg rosszul van, később abbahagyja.
2010. máj. 12. 15:57
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.az a pláne hogy nincsen rosszul,mármint jó kedvű,csak nagyon lázas.3 órája kapott germicid kúpot,nurofen szirupot mikor adhatok neki?

hűtőfürdőztünk,már lila volt a kis szája mikor kivettem,de összesen 4 tizedet ment lejjebb.:(

2010. máj. 12. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Pont mi is lázzal küzdünk, a hűtőfürdő nálunk sem volt túl hatásos. Nekünk azt mondta az orvos, hogy Nurofent 6 óránként lehet adni, a kúppal is hasonló a helyzet.
2010. máj. 12. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Jaj szegénykém!A fürdőnek azonnal hatnia kellett volna!Én így szoktam!Fürdés előtt cataflam csepp, aztán egy normál fürdővizet csinálok!Beleültetem, beleteszem a zuhany csövét, és folyamatosan szép lassan engedem hozzá a hideget, így fokozatosan hűlik a víz!A fejére is locsolok a lányomnak a fürdővízből, mert ott van a hőközpont!Nálunk ez beválik!Ha nálatok nem megy lejjebb, akkor doki!
2010. máj. 12. 16:40
 7/10 A kérdező kommentje:
a 2. hűtőfürdőn vagyunk túl,most 6 tizeddel vitte lejjebb de most még magasabb volt a láza:( most adtam neki nurofent,várom a hatást...ha nem viszi lejjebb neki akkor megyünk az ügyeletre.köszönöm a segítségeteket.
2010. máj. 12. 17:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Végül kihívtam az ügyeletet mert semmit sem változott a helyzet...sokat nem értem vele,ellátott tanácsokkal,nyomatom belé a kúpot felváltva a sziruppal 3-4 óránként.hasmenés járvány van erre mifelénk és az megy oda vissza a családunkon át.....bízom benne hogy hamar helyrejön szegénykém.mégegyszer köszönöm a segítségeteket!
2010. máj. 12. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia, az első 16:40-es vagyok. Én is elvittem az ügyeletre a magas láz miatt (39,7), és szabályosan üvöltött az orvos, ezért minek hoztam ki!? Jó, mi? :-(

Remélem, mihamarabb meggyógyultok!

2010. máj. 13. 08:00
 10/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!köszi szépen!nektek is jobbulást!
2010. máj. 13. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!