Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tej és tojásmentes szülinapi...

Tej és tojásmentes szülinapi torta?

Figyelt kérdés
főleg a töltelékkel vagyok gondba, piskota recepteket már találtam a neten
2010. máj. 12. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Rizstejből csinálhatod pl. a kémet is. Ugyanolyan íze lesz. Ill. tehetsz bele növényi tejszínt.
2010. máj. 12. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Növényi tejszínt felversz keményre, pl. Hulala, abban azt hiszem nincs semmi más, a felével megkened a piskóta lapot, krém másik felébe sima kakaoport keversz majd ezt rákened a fehér tejszínre, majd rárakod a másik piskóta lapot.

1 dl vízbe annyi sima kakaoport teszel hogy jó sűrű legyen, + 2 evőkanál cukor, és kis lángon kavargatva addig főzöd míg jó sűrű nem lesz, majd egy evőkanál kockarámát keversz bele és ezzel bevonod a piskótát. Ha hagysz krémet amit zacsiba töltesz kivágod a zacsi sarkát tudsz szép krém rózsákat díszíteni a tetejére, a közepére pedig marcipán figurát tehetsz.

2010. máj. 12. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, magunknak így csinálom a rigó jancsit, csak a piskóta is kakaós. Finom nagyon!
2010. máj. 12. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is nemsokára esedékes lesz, én valami gesztenyekrém-szerűt tervezek, a tetején kakaóval és vékony narancs-darabkákkal.
2010. máj. 12. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!