1 éves babával leutaznátok Horvátországba?
1 eves mar nem baba.
Persze, hogy mennek. Joval messzebbre is mentunk par honapos koratol.
Utolsó: miért nem vinnéd?
1 hétre azért nem hagynám másra, szerintem akkor még nagyon anyásak.
az én lányom 22 hónapos volt, mikor eltöltöttünk ott 7 napot. autóval mentünk mi is. éjfél körül indultunk, így végig aludta odafele, visszafele nem vállalta a férjem az éjszakai vezetést, így akkor ébren volt, de azzal se volt semmi gond, igaz vele akkor már lehetett a maga módján "barkóbázni énekelni" de pl a tabletet elő se vettem hogy mesét nézzen, pedig az is ott lett volna jokernek...megálltunk 2 óránként negyed órára pihenni, szóval lassan haladtunk, de semmi gond nem volt.
A nyaralás nagyon jól sikerült, imádta a városnézést, a kavicsokat pakolni a parton, párszor úszógumizott is, de a víz hideg volt még neki, mi június első hetében mentünk. A kajákkal kicsit megszívtuk, mivel étterembe ettünk mindig, és olyankor neki grill zöldséget kértünk, aminek jó kis hasmenés lett a vége, ugye az étterem alapból jóval olajosabb, szóval ha rám hallgattok visztek neki bébi ételt vagy főztök neki külön, ha van rá lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!