Milyen arányban adtok bébiételt ill. saját készítésü ételt babáitoknak?
Nyilván pénztárca, elvek, idő stb. függvénye. Egyszerűen csak kiváncsiskodok. Nem vitát szeretnék, kérlek ne kritizáljatok senkit.
Mi 7,5hósak vagyunk és kb.80%bébiétel. Gyümölcsöt nagyrészt friss,ill fagyasztottat adok neki.
Szerintetek a husis bébiételek elegendó húst tartalmaznak?
60% bébiétel, 40% házi.
Túlságosan hozzászokott a babakajákhoz a fiam, nagyon szereti őket, de mindennap a saját főztőmmel probálkozom először, ha nem eszik eleget, akkor babakaja.
16 hónapos.
Főként a gyümölcsösből adok neki, mert kis darab almán és banánon kívül semmilyen gyümölcsöt nem eszik meg egyenlőre. Remélem nyáron már jobb lesz, amikor lesz sokféle gyümölcs.
Szia!
13 hónapos a babám és 80%-ban üvegest adok neki!
Nem tudnék ennyire változatosan főzni a babának, mint amilyen változatosak ezek az ételek és imádja is!
Kecskemétit és Hippet szoktam vásárólni!
hát az én lányom nem szi meg az üvegest, csak a kekszes sárgabarackost. Most h megehet majdnem mindent, azt eszi amit mi. Így nincs már sok macera:)
Most lesz 1 éves
90% házi 10% üveges, azt csak akkor kap, ha megyünk valahová, vagy ha nagyon lusta vagyok főzni :)
sokakkal ellentétben szerintem amit én főzök otthon, az sokkal változatosabb, az üvegesben nem találok annyi félét. Bár én szeretek kutyulni és új dolgokat kipróbálni neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!