Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos a babám, most...

8 hónapos a babám, most adódott egy lehetőség, hogy visszamenjek dolgozni. Mi a véleményetek erről? Anyukámmal élünk, akit imád a baba, ő tudna rá vigyázni.

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálam ez totál pénzfüggő volna. Szerintem egy jó dolog hogy anyukádra rá tudod bízni, még sem bölcsi és otthon is van a pici, ráadásul gondolom megbízol 100%ig anyudban. Én nem hagynám ki ha jól keresnék.
2010. máj. 12. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Így,ebben a formában és ebben az életkorban(mármint a gyerkőcre gondolok) én nem ítélném el ha visszamennél, hiszen jó helyen van a gyermek, és manapság már ürülni kell az ilyen lehetőségnek.

Ennek ellenére, sajnos szerintem sokkal jobb, ha minél több időt töltesz itthon a gyermekke,de ezt nyilván te is tudod, meg mindenki más is.

De ez egy nagyon jó lehetőség, és valószínűleg kár lenne kihagyni.

2010. máj. 12. 10:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy megszűnt a munkahelyem, mióta itthon vagyok a picivel, ezért ez a lehetőség nagyon jó volna, mert félek, hogy babával amúgy nagyon nehezen találnék állást. Én is tudom, hogy inkább vele kellene lennem, de a nyomorult anyagiak miatt sajnos muszáj mérlegelnem:( Köszönöm a válaszaitokat!
2010. máj. 12. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne szalaszd el a lehetőséget!!! Ma már nem mindegy, hogy van-e munkája az embernek, vagy sem. Mellesleg a 60-as években nem volt gyed és gyes, és bizony a nagymamák nevelték a gyerekeket óvodás korig, pl. a nővéremet, a férjem testvérét, néhány barátomat...semmi bajuk nem lett, és szerintem sok-sok odafigyeléssel, szeretettel lehet pótolni a kiesett időt!
2010. máj. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!