"Házilag" kialakított tsmt jellegű torna akár káros is lehet?
A tsmt hátterében agyi stimulácio játszik szerepet, de szerintem ez inkább babáknál igényel csak szakszerűséget, mert kisgyermeknél már a szenzonmotoros terápiaba is hajlik(engedunk a gyerek akaratának is ésa pozitivitás a lenyeg, nincs kinzás)
Anno amikor kb 6 hosan nem akart sehogysem menni babámnál a kuszás, csak körbe körbe, (közrejatszhatott az egyik oldali karizom kötöttség), 3 hetet vártam, aztán a netről néztem kuszast maszast segito gyogytornát, ami olyanokbol allt hogy forogjak a babával egy kört jobbra aztán balra, meg hasonlo stimuláciok, 3 nap mulva már rendesen kuszott, es probálgatott négykézláb ehyensulyozni,8 hosan felállt, kapaszkodva lépegetett, 12 hosan elindult.
Ez a stimulacio hatása.
Amit csinalsz szerintem az nem ez de mindenképp nagyon jo. Főleg az egyensulygyakorlatok a hasznosak
*bocsi most látom baba a témakör.
Ha nincs fejlesztési cél, rosszat nem csinalhatsz vele szerintem.
Ha időben forog, stb baj nem lehet
De ülesbe ne huzd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!