Kinek mikor kezdett kúszni a babája? És mikor megkezdődött a fogzás mikorra bújtak ki?
6 hónaposan kezdett kúszni.
Akkor bújt ki az első 2 foga is. 2,5 hónaposan kezdett folyni a nyála és duzzadtnak láttam alul az ínyét de nem nagyon nyűglődött, 4,5 hónapos kora óta rosszul aludt de lehet mozgásfejlődéstől, nem tudom, de onnan sokszor gondoltam fogzásra. 5 hónapos korában már végképp nyűgös volt, ekkor begyulladt az ínye felül is majd abbamaradt a panaszkodás, 5,5 hónaposan megint elkezdte, pár nappal mielőtt betöltötte a 6 hónapot gyanúsan borzasztóan nyűgös lett már nem tudtam elképzelni mi baja van, pár nappal később éles volt az ínye és egész nap ordított volna, ha nem járkálok vele, 5 nappal később kibújt az első majd pár nap múlva a második. A többit jobban viselte (jelenleg 16 van neki szóval a leghátsókról nem tudok nyilatkozni), a felsők egyébként 9 hósan bújtak ki, szóval a dagadt íny jópár hónapig megvolt mindnél.
1. gyerkocnek 5 honaposan bujt ki az elso foga es 3 het alatt kijott 6. Nem kuszott, rogton maszott, pont 7 honaposan kezdte.
2. gyermekem nem volt meg 3 honapos, amikor kinovesztette az elso fogat es 6 honaposan kezdett kuszni (majd 3 honapon at kuszott meg a maszas elott).
3. gyerkoc hat honapos lesz, se fog, se kuszas a lathataron. Hatrafele 2 honapja halad meg korbe-korbe, de elore semmilyen szinten. En annak orulnek, ha egyaltalan forogna rendesen, mert az se megy meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!