Első egy hét a babával otthon, milyen teendők lesznek? Mikre kel figyelni?
Figyelt kérdés
Első gyermekemet várom és nem igazán vagyok képben milyen is lesz az első időszak.. Ilyenekre gondolok hogy cumisüveg sterilizálást milyen gyakran kell? Baba ruhákat lehet mosógépben mosni vagy azt is speciálisan kell? Tudtok még ilyen "apróságokat"mondani amik fontosak? 20hkm köszönöm:)2017. márc. 25. 12:07
11/14 anonim válasza:
A 10es valaszolot tuti lepontozzak majd. De egyet ertek vele mindenben. A szules utan nem mondta nekem senki h meddig fogok verezni es h milyen kellemetlen is. H antiszexinek fogom magam erezni a szoptatos melltartokban meg ugy egyebkent is. Hogy mikenmesz at a hormonjaid vegett. Nekem az esti zuhany felér egy wellneszel komolyan. Nem egyszeru. En ejjelezek egy honapja mert kicsi hasfajos.. aztan meg napkozben mikor mindenki mondja h pihenjek hat nemtudok lefekudni. Foznom kell. Takaritani. Na meg a vasalas sem kutya ennyi ruha meg anyagpelus. Szoval keszulj fel es inkabb ne ringasd magad h milyen jo is lesz elejen. Inkabb csalodj kellemesen ha kegsem igy lesz ahogy mi irjuk. :)
12/14 anonim válasza:
Mindent 40 fokon mosok, mostam.
Vasalni par hetig szoktam. Harom gyerek van.
13/14 anonim válasza:
Naponta sterilizálni mindent ami a babával kapcsolatos(gondolok itt a mellszivora).azért legyen egy cumisüveg egy doboz tápszer(mi úgy jártunk hogy nem volt elég tej és lehetett szaladni a patikába) a ruhákat ha nektek nincs olyan bőrproblémátok nyugodtan moshatod simán(én így tettem semmi baj nincs és azóta is a mi ruhainkkal mosok rendesen) szerintem egy cumi sem árt(nem azon a párszáz forinton múlik).én császárral szültem sajnos és öt napig migrénes fejfájásom volt ami azt jelentette hogy nem birtam felülni sem és fekve tudtam csak enni.pisilni is veszesetbe mentem.aztán igen a szoptatós melltartó a vérzés a baba öltöztetese(első gyereknel pár nap mint a pelenkázás fürdetés hogy belegyere)most ezek jutottak eszembe.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2017. márc. 30. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!