2 hónapos babám sokat kakál és sokszor sir. Alábbiak alapján mi lehet a baja?
Második babám de esküszöm mintha nem neveltem volna soha gyereket. Ez a baba kislány. Születésétől olyan kis nyughatatlan. Keveset aludt de nem sirt nyüglődött. Kapott biogaia cseppet plusz kolieff. Attol olyan hasmenése lett , hogy elfertőződött 3 keresztes lett a vizalelete. Hiába cseréltem rögtön pellust.ár át álltunk az espumisanra. Egy darabig jo is volt. De megint sokat sir. És nagyon sokszor kakál megint. Anyatejes szépen fejlődik. De nagyon sokat sir. A vizeletét néztük hálistennek negativ lett. Kedden kapott utoljára antibiotikumot.
Ezek alapján valakinek valami ötlet!? Mert szegény babának is rossz meg a tesójának is mett szegényre semmi időm nem marad.
Tessek adni neki folyamatosan valami probiotikumot. Lactiv baby, linex baby . Normaflore stb
Ha esetleg puffadt szelcso...
Es figyelj oda hogy mit eszel.
Minden mentesen étkezel?
Itt az lehet a gond :(
Normaflort kap minden nap. Nagyon odafigyelek mit eszek. Azt nem irtam. Mert a nagyobb gyerekem tej allergiás. Ekcémás. A kicsinek gyönyörű a bőre őbnem lett ekcémás de a twjre ő is lehet allergi. Ugyhogy már a terhesség alatt sem fogyasztottam tejet. Savanyitottbol is nagyon minimálisat. Most nulla tejtermék. Meg persze a puffadztoakat sem eszem.
Nagyon tanácstalan vagyok mi lehet a baj.
Szia!
Az orvosunk nem ajánlotta a normaflort, helyette protexint.
A sok evés nálunk is okozott ilyen vizes, zöldes székletet. Nem hiszem, hogy a ti esetetekben ez az elsődleges baj, de ronthat a helyzeten.
Volt egyszer még hasonló esetünk, de az egy hétig tartott. Elvittem orvoshoz, és a következőket kapta:
Protexin, humana só, B6 vitamin, hidrasec (ez hasfogó, de ezt nem használtuk)
Remélem, a többiek tudnak pontosabbat mondani. Jobbulást.
Köszi neked is!
Azota kicsit kevesebbet kakál. Viszon jo náthás lett. Szegénykémnek most ezért van sírhatnékja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!