Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár napja sír álmában! Szipogó...

Pár napja sír álmában! Szipogósan, sóhajtósan! Meg van amikor hangosan elkezd sírni, mire beérek megint alszik! Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
5 hós múlt!Nappali viselkedése nem változott!Csak kevesebbet alszik,és éjjel is kb három naponta rosszul alszik!
2010. máj. 11. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Néha az enyém is elkezd sírni keservesen, mire odaérek, édesdeden alszik. Valószínű rosszat álmodnak. De ha nagyobb lenne a probléma, biztos felébrednének. Nem tudsz mit csinálni. Tudom, rossz hallani. Majd megszakad a szívem nekem is, ha hallom.
2010. máj. 11. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez van, 1 hét múlva leszünk 5 hónaposak. 2-3 napja csinálja. Felsir, mire beérek, már alszik. Tegnap éjjel 6szor indultam be hozzá, mind a 6 alkalommal aludt mire benéztem, pedig nincs messze a szobája:)

Én a fogára gyanakodtam, de lehet ha az lenne, nem tudna visszaaludni...

2010. máj. 11. 15:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Van már fogatok?

Nekünk van 2,most is meg van dagadva neki 6!Én is gondoltam rá,csak nekem is furcsa hogy visszaalszik!De lehet csak belehasít....

Amúgy Neked éjjel ugyanannyit alszik mint eddig?Nekem eddig olyan jó alvó volt(éjjel csak)Este 9-től aludt 7-8-9-ig!De ha felkelt 7-kor akkor is kilenckor vettem ki addig játszott!Mosmeg van hogy 4-től is felvan 6 körül meg szopizni akar!Furcsa

2010. máj. 11. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!