Számít hozzátáplálásnál, ha a baba még nem tud ülni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 12:21
1/7 anonim válasza:
szertintem nem. mi 6 hósan kezdtük, még nem tudott ülni, 8 hósan ült fel először magától. a bébihordóban evett. utána, amikor már tudott ülni, olyan 7 hós korától, de még nem magától ült fel, beült az etetőszékbe az evéshez, de amúgy ezen kívül nem ültettem.
2/7 anonim válasza:
Nem :)) Miért számítana? Általában a fél éves babák még nem tudnak önállóan ülni...
3/7 anonim válasza:
Mi 6 hósan kezdtük, a babám 7 hósan ült fel egyedül. Kb 8 hónapos koráig a hordozóban etettem, utána tértünk át az etetőszékre, mert nem dönthető, ezért nem tettem bele hamarabb.
4/7 anonim válasza:
Mért is számítana? Az én kislányom 4 hósan kezdte a gyümiket.
5/7 anonim válasza:
csak a fejét kell tudni stabilan tartani. szoptatott babát ráér 6 hótól hozzátáplálni, tápszerest lehet 4 hótól
6/7 anonim válasza:
Kutatásokkal arra következtetésre jutottak,hogy a babáknál jel arra hogy fel vannak készölve a hozzátáplálásra:
-3 újjal megfogják az eléjük rakott falatokat,
-egyedül képesek ülni,
-nem tolják ki a szájukból a falatot (tehát nem szopómozgással esznek)!
Én is csak olvastam!Mert én is 6 hósan fogom kezdeni,egy perccel sem várnék tovább,mert imádja ha eszünk,mndig mindent néz és enné ő is!
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam.:-) Még csak 5hó 1hetesek vagyunk, 5,5 hósan akartam elkezdeni a hozzátáplálást, de akkor várhatok nyugodtan ha elmúlt 6 hós.
2010. máj. 12. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!