Rio Mare Sós vizes TONHALAT milyen módon, mivel adhatom 1 éves babámnak?
Én 7 hósomnak ugyan pürésítve csinálok belőle kaját, de te csinálhatod anélkül is. Krumplit pici sóval kevés vízben megfőzök, hozzáadok paradicsomlevet, és a tonhal konzervet. Összerottyan, és már kész is. Nagyon fincsi!
És van egy tök jó receptem, ami felnőtteknek való alapvetően, de semmi olyan nincs benne, amit egy éves babáknak ne lehetne enni.
Egy kisebb fej hagymát pici olajon megpirítok, hozzáadok egy konzerves rio mare tonhalat, egy konzerves hámozott, feldarabolt paradicsomot (ez lehet nem konzerves is természetesen, de az jó leveses, azért szoktam abból csinálni), pici petrezselymet, pici sót, kevés bazsalikomot, amikor jól összefőtt, hozzákeverek egy tömlős natúr sajtot (tudom, hogy hülyén hangzik, de nagyon finom krémes lesz tőle az egész), és még összerottyantom. Főtt durum spagetti vagy durum penne tésztára kell önteni, esetleg még reszelt sajttal (parmezánnal isteni) megszórni. Ezt a babáknak turmixolva is lehet nyugodtan adni. Nagyon hamar készen van, és eszméletlen finom kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!