Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rio Mare Sós vizes TONHALAT...

Rio Mare Sós vizes TONHALAT milyen módon, mivel adhatom 1 éves babámnak?

Figyelt kérdés
Recept ötlet kellene, köszönöm
2010. máj. 11. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
tésztával,kenyérre kenve ,zöldségekkel
2010. máj. 11. 11:13
 2/8 A kérdező kommentje:
tehát a halat csak úgy ala natúr adom hozzá? :)
2010. máj. 11. 11:21
 3/8 A kérdező kommentje:
egy kis 80 g-os doboz van, az egészet megcsináljam? ha marad mi legyen vele, mi nem szeressük
2010. máj. 11. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ti nem szeretitek, miért vetted meg? Én nem adok olyat a gyereknek, amit én nem szeretek. Lehet az én hibám...
2010. máj. 11. 12:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért ne adnék neki? Lehet nagyon fogja szeretni, mint pl. a májat! Mi sosem eszünk májat, de a fiam oda van érte :) Ráadásul nagyon egészséges, ahogy a hal is.... azért mert én vagy a párom nem szeretünk valamit, azért a gyerek még étkezhet egészségesen, nem?
2010. máj. 11. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor dobd ki a maradékot.
2010. máj. 11. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 7 hósomnak ugyan pürésítve csinálok belőle kaját, de te csinálhatod anélkül is. Krumplit pici sóval kevés vízben megfőzök, hozzáadok paradicsomlevet, és a tonhal konzervet. Összerottyan, és már kész is. Nagyon fincsi!

És van egy tök jó receptem, ami felnőtteknek való alapvetően, de semmi olyan nincs benne, amit egy éves babáknak ne lehetne enni.

Egy kisebb fej hagymát pici olajon megpirítok, hozzáadok egy konzerves rio mare tonhalat, egy konzerves hámozott, feldarabolt paradicsomot (ez lehet nem konzerves is természetesen, de az jó leveses, azért szoktam abból csinálni), pici petrezselymet, pici sót, kevés bazsalikomot, amikor jól összefőtt, hozzákeverek egy tömlős natúr sajtot (tudom, hogy hülyén hangzik, de nagyon finom krémes lesz tőle az egész), és még összerottyantom. Főtt durum spagetti vagy durum penne tésztára kell önteni, esetleg még reszelt sajttal (parmezánnal isteni) megszórni. Ezt a babáknak turmixolva is lehet nyugodtan adni. Nagyon hamar készen van, és eszméletlen finom kaja.

2010. máj. 12. 07:51
 8/8 anonim válasza:
[link] ügyesek vagytok....
2011. jan. 14. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!