Játékötlet ajándékba 9-10 hónapos babának?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 08:30
1/12 anonim válasza:
pl valami nyári játék ki az udvarra- lehet még most nem használja, de egy két honap mulva már lehet.
valami zenélő játék - vannak ezek az állathangos zongorák pl.
valami készségfejlesztő játék. kissebb labda amit meg tud fogni.
2/12 anonim válasza:
Kis felfújhatós medence nyárra?Az Én babám 6 hós és jövőhéten lesz a névnapja.Ő azt kap,meg bele pancsi játékokat.
3/12 A kérdező kommentje:
3. emeli lakásba nem nagyon vennék medencét...:(
pedig de jó is lenne....
2010. máj. 11. 08:54
4/12 anonim válasza:
9 hónapos a kislányom és mi is veszünk neki medencét egy kis pici babamedencét, panellakásba lakunk a 4. emeleten, de az erkélyre ki lehet rakni:)
5/12 anonim válasza:
9 hós babámnak most vettem fisher price építőkockát. Imádja pakolgatni.:) De szereti még a zenélő telefont, a tanuló kutyust, a tanuló kulcsot, stb...Én készségfejlesztőket veszek neki, nagyon hasznosak.
6/12 A kérdező kommentje:
erkély sincs :((
2010. máj. 13. 20:17
8/12 anonim válasza:
bébitaxi. kislányom 9 hósan már száguldott vele az utcán pedig se állni, se menni nem tudott de azzal döngetett
9/12 A kérdező kommentje:
komoly? a bébitaxira gondoltam, csak mindenhol azt olvasom, hogy olyan 1 év körül jönnek rá, hogy hogyan is kell használni. Volt, aki azt írta, hogy 1,5 évesen kezdte el használni a gyerkőc. Esetleg vigyem el a boltba, ültessem rá, aztán kiderül, hogy tetszik-e neki?
2010. máj. 13. 22:15
10/12 anonim válasza:
A bébitaxi azért jó ötlet, mert általában járássegítőként is funkcionál (van hátul rajta egy kapaszkodó, annak segítségével tolhatja). Nekünk lovacska volt, de pont úgy működik, mint a bébitaxi. 7 hósan kapta, kedvenc volt egészen másfél éves koráig. Most már inkább motorozik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!