4 hónaposnak jó lesz ez a járóka?
Védőnőnk már 1 hónapos kora óta rágta a fülünket, hogy vegyünk neki járókát. Mi most láttuk elérkezettnek az időt, hiszen nemrég elkezdett forogni is.
Esetleg aludni is tud benne, mint a kiságyban?
Fiamnak nem volt járókája, teljesen feleslegesnek tartom. Elvolt a játszószőnyegen is. Ha meg olyan volt, betettem az ágyába. Ez kb ugyanaz, mint a kiságy.
Tényleg kíváncsi vagyok, ennek mi értelme???
Az, h szukseged van-e jarokara a lakasodtol fugg leginkabb!
Nekem nagyon jo szolgalatot tesz. A nappaliban all, a lanyom fent alszik az emeleten, uh eselytelen h a kisagyaba tegyem, ha felugyelet nelkul kell hagynom egy par pillanatig.
Egyebkent pedig nem tartom jo otletnek h a baba akkor is az agyaban legyen, amikor nem alszik. Az agy az alvas helyszine, nem a jateke. Nem kell h osszekeverje ezeket. Ha agyba kerul, tudja h alvas jon. :-)
Lassan 1,5 eves, de meg mindig all a jaroka. Most aztan tenyleg kell, h biztonsagban legyen, ha ki kell szaladni pl. A postas ele. (kertes haz)
Szoval en ajanlom!
Nekunk fa jaroka van, 100x100-as, 3 szintben allithato az alja.
Mi most vettunk jarokat.1 eves a kisfiam.idaig nem kellett mert biztinsagban volt a foldon is.de mar felall mindenhol,es bizony hanyatt esik.es mindig nem lehetek itt,hogy megfogjam.
Egy utazo jarokat vettunk,pont azert amit mas mar irt,ebben nem baj ha borul,nem uti meg magat.
A kisagy szerintem is alvasra van,plusz az kicsi keresztben.
1 hete van meg a jaroka,es vegre nyugodtan elkezdek ezt azt mig benne van,mert egyreszt nem koszal a labam alatt,nem kergeti az odszesoport morzsat,nem maszik utanam mikor felmosok,es ha hanyatt is esik nem uti meg magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!