Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer-kakaópor? Milyet és...

Tápszer-kakaópor? Milyet és mennyi tápszerhez mennyi kakaóport?

Figyelt kérdés
Már többféle tápszert kipróbáltunk, ízesített, nem ízesített és egyre kevésbé fogadja el. Sokszor már harcolni kell vele, hogy megegye (nem erőszakolom rá, csak beletelik jó időbe, mire elfogadja, hogy nem kap mást). Itt olvastam már, hogy van, aki tesz hozzá kakaóport. Melyik fajtát, és mennyit?
2010. máj. 10. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nesqviket szoktam tenni hozzá.Egy kiskanál kakaó por plusz fél adag táp.Szoval az egészhez két kiskanálnyit teszek.Nem adok neki többet mert csak az ize miatt teszem bele.
2010. máj. 10. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagy nesquiket vagy a pennys nagy kiszerelésű kakaót szoktam neki adni, 270 ml tápszerhez két tápszeres kanálnyi kakaót. Egyébként megpróbálhatod a maci kávét is és a karamellt is.
2010. máj. 10. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád?Én is ebben a cipőben járok és ma mondta a gyerekorvosunk,hogy nyugodtan adhatok a tápszer helyett tejpépet.
2010. máj. 10. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

7,5 hónapos a fiam, tejpépet eszik 6 hónapos korától minden nap, az az uzsi. Reggel és este kap tápszert, meg néha alvások előtt egy kicsit igényel, azzal alszik el (ha már cici nincs, valamin el kell aludni:D), vagy ha megyünk valahová és út közben nem megoldható az etetés.

2010. máj. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!