Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két gyerek egy szobába?

Két gyerek egy szobába?

Figyelt kérdés
Lányom 2,5 éves lesz, amikor megszületik a kistesó. Egy szobába szeretném őket tenni. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2010. máj. 10. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is így terveztem. (nálunk 23 hónap a különbség)

Csakhogy nem akarta átaludni az éjszakákat, pedig a nagylányomnál ez nem volt gond, szinte kezdettől megtanulta magától...

8 hónapos volt a pici, amikor egybe raktam őket. Sajnos ha nagyon sír, a nagy is felébred, bár általában csak félálomban van. Olyankor édesen mondogatja, hogy "Mama, 'dentitox'!", mert hogy Dentinox-val kenem az ínyét... :o)

2010. máj. 10. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
27 hónapos volt a nagyfiam,, amikor a kicsi érkezett. Első perctől kezdve együtt aludtak, semmi gond nem volt. Csak éjjel kellett sprintelni a kicsihez, ha felkelt enni, de a mai napig szépen alszanak együtt egy szobában.
2010. máj. 10. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Egy neműek? Akkor rendben van. Ha különböző akkor szerintem jobb ha megszokják a külön szobát mert idővel nem kéne egy szobába tenni őket!:)
2010. máj. 10. 14:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs milyen nemű lesz a kicsi, de jó pár évig ellehetnek együtt is. Nem is tudnám őket külön rakni.

Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a többit:)

2010. máj. 10. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:

kislányom2,5 éves kisfiam 10 hos és eggyüt alszanak.Szerintem nincs ezzel semmi baj mármint azal hogy egy nemüek.Ráérek külön tenni öket elöbb egymást szokják meg.

Nálunk este ha felsir a kicsi akkor a nagyobb is felkell megvárja mig végzek a fiammal és ha nem bir rögtön visszaaludni akkor még beszélgetünk egy kicsit.Azátn szeretlek puszi és alvás tovább.

Kicsit macerás de nem akarom a kicsit magunkhoz venni mert félek hogy a nagy féltékeny lesz.

2010. máj. 10. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!