Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akivel egy szobában alszik a...

Akivel egy szobában alszik a picur, hány hónapos korában költöztette át a gyerek szobába? Nekem most 8 hós a kisfiam, és már átköltözhetne?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:

5 hónapos volt a babám, amikor átvittük a saját szobájába.

Már nyugodtan átköltöztetheted

2010. máj. 3. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
14 hónapos kisfiunk még velünk alszik. Majd év végén költöztetjük át, meg még szopizik éjszaka is.
2010. máj. 3. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:
8 hós kislányom most kezdjük lassan átszoktatni,csak az a baj,hogy jön a foga,így kétszer felébred szopizni,szóval lehet,hogy nem fog sikerülni addig,míg ki nem bújik a foga.
2010. máj. 3. 09:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Mi este lefekvéskor tápszerezünk, majd mikor megébred hajnalban akkor teázik, de szól ha fent van, "kiabál" :)

Megpróbálom hogyan viseli az átköltözést, remélem nem lesz hiszti :)

2010. máj. 3. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
1 éves a fiam, még velünk alszik. Azt hiszem, még így is lesz egy darabig. Azt terveztem, hogy a nyáron már külön szobázunk, de még gyakran felébreszt éjjel, kapaszkodik az ágyrácsaiba, és képtelen visszafeküdni. Félek, ha külön szobában aludnánk nem hallanám meg, hogy nyüsszög. Szerintem, ilyenkor nincs is ébren teljesen, de ha elkezdene sírni, biztos fölébredne. Ha nálatok szépen végig alussza az éjjelt, szerintem nyugodtan költözhet.
2010. máj. 3. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk 3 hós volt a lányom mikor Egyedül is tudott aludni!

:)

Betegek lettünk a férjemmel,és először ő költözött a nappaliba,majd mikor már én is nagyon köhögtem én is mentem a nappaliba aludni!

Így Ő egyedül maradt a hálóban!Hétvégén áttettük a saját szobájában,csak arra figyeltünk nagyon hogy az ágyának ugyanaz legyen a helyzete mint a hálóban volt!Zökkenőmentes volt!Hamar rájöttünk hogy egyedül szeret aludni,csandben!Nálunk nagyon egyszerűen ment,pedig én féltem tőle hogy fogom majd csinálni,ha eljön az idő!

2010. máj. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!