Azért sír a babám, mert unatkozik?
Figyelt kérdés
Ha nem eszik, és nem alszik a babám, akkor mindig sír.Nincs olyan, hogy fekszik az ágyába, és nézelődik.Csak akkor van csendben, ha az ölemben van, de akkor meg semmiért nem sír, még azért se, hogy éhes...2 és fél hónapos a baba, ezidő alatt az ölemben még soha nem hallottam sírni.Bármi baja volt, ha felvettem, akkor megnyugodott.Semmi gond nem volt addig, míg ugye csak evett, meg aludt.Nem is volt ölben, így nem szokhatott hozzá.Kb 3 hete alszik kevesebbet,és azóta ez megy, hogyha nem veszem fel, akkor sír.Szörnyű, hogy nem tudom, hogy azért sír, mert fáj valamilye, vagy mert éhes, vagy mert csak unatkozik.nem tudok egyfolytában foglalkozni vele.Kipróbáltam, hogy hátha lefoglalja a játszószőnyeg, vagy bármi, de nem.És muszály hasra fektetnem, mert a hátán nem szeret lenni.De ha egész nap csak hason fekszik, nem tud úgy nézelődni, és unatkozik, nem?Vajon el van kényeztetve a babám?Egyszerűen már nem bírom.Nem bírom hallgatni a sírását, de nincs annyi időm se, hogy egyfolytában vele legyek.Mi lehet a megoldás?2010. máj. 10. 13:21
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg a babamasszázst! Talán elzsibbad, vagy nyomja valami, vagy elege van a fekvésből. Tanulj babamasszázst, könyvből is jó, masszírozd át, vagy csak bontsd ki, kicsi legyen meztelen..talán úgy szeretne..
Fázik? Melege van? Szemébe süt a nap?
Ha majd mozog, nem lessz neki olyan unalmas, és nem is gémberednek el a tagjai. Köss színes kis csengőt a bokájára! hadd fedezze fel. Lógass fölé színes játékokat. Vidd ki a szabadba! Tedd meztelen egy plédre!Szerintem a hasán hamar elfáad, ezért sír.
2/3 anonim válasza:
az nagyon jó ha sokat van hason, mert abból indul minden mozgás. És ha majd képes helyet változtatni, akkor sokkal nyugodtabb lesz. Ált. 3 hós korban lesz nagy fordulat, a sírós babák lenyugszanak, a hasfájósok is megjavulnak. Lényeg hogy ő lásson téged, még ha nem is foglalkozol vele. Hallja a hangod. Vehetsz neki pihenő széket, nagy játszó szőnyeget amiről lelógnak a játékok. Hallgathattok zenét, stb. Ha gyakran váltogatod a helyét, helyzetét, az is működhet. A lányom is sokat volt ölben az első 2 hónapban, de már nem igényli, megtanult nézelődni, stb. Szerintem a sírás fő okai ezek lehetnek: éhes, álmos, bekakilt, unatkozik vagy csak vágyik az anyukájára. Ha ezeket kizártuk, akkor lehet a fájdalom, de ez ritkább és más jele is van síráson kívűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!