A babám sír a babakocsiban, mivel utál feküdni, és unatkozik, de még csak 8 hetes. Mikortól emelhető meg a babakocsi fekvő része?
Ne haragudj, de ha utál feküdni, akkor mit csinál egész nap? Ülteted? Egy 8 hetes baba még csak feküdni tud, így nem értelek.
Én 4 hónaposan emeltem meg neki egy nagyon kicsit a mózest, de csak azért, mert már próbálkozott az üléssel.
Nem hiszem, hogy azért sír, mert unatkozik, de ha mégis, akkor rakj a babakocsira játékokat, még nagyon pici ahhoz, hogy megdöntsd neki a háttámlát!
Én vittem kendőben is jó időben, így tudott nézelődni is kicsit.
Nem tudom, mennyire lenne megemelve ha elso fokozatba tenned.
Szerintem a kerdezo nem arrol irt, hogy rendesen felultetne. Az en kislanyomat se lehet vizszintesen fektetni, mert akkor ordit a gyomorsavtol a nyelocsoveben. A bolcso laba ala tettunk konyvet, hogy ejszaka tudjon aludni, de nappal csak a pihenoszekeben van el (az is 3 fokozatban dontheto, a legalacsonyabban van, ami szinte teljesen egyenesen tartja, de megis megdontve). Eteteshez is meg kell emelni a felsotestet, eves utan pedig szinten ugy kell tartani kb fel oran at, vagyis felig ul. Vagy ez, vagy a sav kimarja a torkat... es nem o az egyetlen ilyen baba.
Esetleg próbálkozz hordozókendővel, vagy csatos hordozóval.
abban tudna nézelődni, közel is lenne hozzád, és majd később, 2-3 hónap múlva újra vedd elő a babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!