Kamillateám van csak itthon, főzhetek azt a babámnak, hogy igyon egy pár kortyot? 3hetes, ti adtok egyáltalán ilyen kicsi babának teát?
Csak nagyon enyhére, halvány sárgára főzd, és nem kell ízesíteni. Nekem a védőnő ajánlotta, én 6 hetes kortól ezt kínáltam a tej mellett, agészen egy éves korig. A lányom 19 éves, ma is kamillát iszik víz helyett..talán kellemes emlék:)
Ha langyosan és cukorral éhgyomarra adod reggel, úgy hashajtó székrekedés esetén. Máskápp nyugtatja a beleket, segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert. És melegben jó szomjúság ellen.De tényleg csak éppen halványsárga legyen.
Mi újszülött kora óta adjuk neki a mecsek teát(kamilla+kömény) mert hasfájós.
Nem szereti az ízét de megiszik pár kortyot belőle.
Védőnő ajánlotta.
én nem adtam semmit, csak anyatej!
inkább forralt-lehűtött sima vizet adj neki, vagy babavizet!
köszi a válaszokat! közben úgy döntöttem,hogy inkább maradunk a szopinál, így délben megszoptattam.
anyukám és anyósom is javasolták a teáztatást, hogy tartsuk a 3 órás "menetrendet".
de a kisfiam amúgy is kb. 3 óránként eszik, ráadásul éjjel 1x kelek hozzá,mert akkor többet kibír. ezért döntöttem úgy, hogy bár 10kor szopiztunk, délben is megetetem, mert ennyit megérdemel. ha csak szomjas, pár perc után kiköpi a cicim, tudja ő mennyi elég neki. evett rendesen, nem is nyűgösködik, mint előtte, hanem nyugodtan alszik!
azt hiszem a továbbiakban is maradok a szopinál! ha nyáron nagy lesz majd a kánikula akkor pedig megpróbálom esetleg a babavizet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!