Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki teával itatja a babáját,...

Aki teával itatja a babáját, az milyen teát használ?

Figyelt kérdés
Gyerektea, gyümölcstea, sima filteres stb. ? És hogyan ízesítitek?
2010. máj. 10. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hipp instant gyerektea.Nem kell izesiteni.

Vagy Pickwik gyerektea egy nagyon pici cukorral, vagy mézzel attól függ mennyi idős a gyerek.

2010. máj. 10. 11:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Én a hipp instant granulátumos teát adom neki,és ezt már nem izesitem,mert ez önmagában is finom!

Meg néha kapja még a pickwick gyerekteát,ebbe sem teszek semmit,mert ez is gyümölcsös erdei-s.

2010. máj. 10. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Az én babám fél éves, a granulátumos gyümis teát issza csak meg. 1 dl vizbe fél evőkanál granulátom, és kész.
2010. máj. 10. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekünk a védőnő a sima teából készült teát ajánlotta (ami itt többeknél kiverte a biztosítékot), mert hogy a gyümölcsteában gyümölcs van, és azt még ugye nem lehet neki, stb. Persze nem úgy elkészítve, mint magunknak, hanem éppen csak megszínezve a vizet, kb két másodpercre volt belemártva, plusz egy pár csepp citrom. Ez amúgy szerintem némiképp ellentmondásos, mert a citrom is gyümölcs :) Illetve ennek mintájára pár csepp citrommal elkészült limonádé, ami ugyan ez csak teafilter nélkül. Nem tudom, hogy ez mennyire jó így, vagy nem jó, de az tény, hogy kutya baja nem lett tőle a fiamnak (most már majdnem 3 éves), úgy értem, attól a minimális valódi teától nem lett éberebb, nem befolyásolta az alvását, stb. De ezeket a Hipp instant babateákat meg kb. 2,5 hónapos korától itta, és azok is jók voltak.
2010. máj. 10. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Hipp gyerektea-instant-alma/citromfű. Nem kell ízesíteni. De ha sima teát sinálok akkor szalmaszínüre főzöm és egy decibe egy mokkáskanál cukrot és pár csep citrom levét teszem.
2010. máj. 10. 11:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Eleinte garnulátumos teát, most meg vettm a DM-ben filteres gyerekteát(gyümölcs ízű).
2010. máj. 10. 12:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Hipp alma-citromfű, egy decibe teszek egy mokkáskanállal.A filteres teát, gyümölcslevet, vizet nem issza meg.

/Z/

2010. máj. 10. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:

hipp granulátumos gyerekteát kap(alma,citromfű,édeskömény).nagyon szereti,és csak ezt issza meg a babáknak való teák közül.néha iszik egy kevés zöld teát amit magamnak csinálok.

bocs az off-ért,de a gyümiteák hatására kitérve.én itta pickwick gyümiteát amibe ugye van fekete tea is,hát a fiam nem volt hajlandó aludni,pedig akkor már csak délelőtt szopizott 1x.szóval ugy felélénkítette az anyatejen át,hát még ha Ő issza.még1x bocs az off-ért,csak gondolta leírom h a teáknál mindig meg kell nézni van e benne fekete tea,mert igy is-ugy is élénkíti a manót.csak kizárólag gyümiből készült teát adj.

/S/

2010. máj. 10. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is Hipp-es teát adtam de nem tettem bele annyit amennyit kellett volna.1,5dl vízhez adtam egy csapott teáskanálnyi teát.Nagyon szerette így is.Most Pickwick gyerekteát kap ebbe is nagyon kevés cukrot teszek kb. fél liter vízhez (ennyit megiszik 1 nap-8 hónapos)1 teáskanál cukrot teszek és így is finom.Nagyon féltem a fogait,igaz még nem bújt ki egy sem..
2010. máj. 10. 12:31
 10/11 anonim ***** válasza:
mi is a pickwicket isszuk,de az enyémek kapnak zymafluort.
2010. máj. 10. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!