Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keresztelőre készülünk az...

Keresztelőre készülünk az idén. Kerti partit szeretnék utána itthon rendezni, jó ötlet?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a véleményetekre,nálatok hogy volt.?

Nem igazán szeretnénk étterembe tartani,bár tudom inkább ott szokták.De szerintem itthon is jól meg lehet szervezni,(hús sütés,zöldség párolás,hidegtál stb....)

Várok véleményeket,köszönöm szépen!!!!

Üdv!

2010. máj. 10. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet !Csak ne essen az eső!
2010. máj. 10. 10:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is tök jó ötlet!:)
2010. máj. 10. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi minden gyereknek itthon tartottuk a keresztelő utáni vendégséget. Szerintem sokkal családiasabb, mint egy vendéglőben (emellett anyagilag is jobban jövünk ki). Most a picink is itthon lesz, sőt maga a szertartás is . Megbeszéltem a papunkkal, hogy kijön hozzánk és megkereszteli a kicsit. Nem igazán akarok nagy felhajtást. Az öcsém fog bográcsost főzni, lesz néhány sült, meg sütemények. Anyukám nagyon szupi sütiket szokott csinálni, meg a többi meghívott is hoz 1-1 tálcányi sütit. A köret lesz az én dolgom, meg a saláták, ja! meg leves, de az szinte magától elkészül. Ennyit mg könnyen összedobok én is :))
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk nem volt keresztelő, de a barátnőméknél tavaly augusztusban, igen.

Ők társasházban laknak, így a közös udvaron tartották a kerti party-t. Megbeszélték a lakókkal, és úgy süttetett aprósüteményt, hogy abból adott egy keveset minden lakónak.

Sörpadokat béreltek, a gyerekeknek meg nagy plédek voltak leterítve a fűre.

Hidegtálat rendeltek, süteménysütésre megkérte a rokonokat, meg valamennyit süttetett is cukrászdában.

A kaja melegentartó tálakban volt, mindenki szedett, svédasztalos jelleggel.

A vastagabb műanyag tányérokat, evőeszközöket vették meg.

Nagyon jól éreztük magunkat, bár dögmeleg volt.

5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az tök jó,hogy a pap kijön házhoz és ott kereszteli meg a babát.Ilyet még nem igen hallottam!

Minden jót! Márti

2010. máj. 10. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon jó ötlet! Mi sajnos panelban lakunk így ez szóba sem jöhetett, a mi keresztelőnk tegnap volt egy 7,5 hós babával. Az a kb 1 óra elég jól telt viszont utána mentünk étterembe és az már sok volt Neki. Egész nap nem úgy tudott aludni mint itthon meg játszani sem, így elég nyűgös lett estére. Sőt még ma is az... Szóval teljesen jó ötlet otthon tartani az ebédet.
2010. máj. 10. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi is itthon csináltunk egy kis összejövetelt a kertben. Nem voltunk sokan, mert ha mindenkit meghívtunk volna akkor kisebb lagzi lett volna. (szülők, keresztszülők) De jól sikerült, annak ellenére, hogy egy kis esőke is volt. Szerintem jobb, mint egy étterembe beülni nyáron.
2010. máj. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!