Mennyit alszik a 3 hetes babátok? És milyen időközönként eszik? Betartjátok a 3 órás etetést?
2-2,5 óránként evett ennyi idősen. Soha nem az órát figyeltem az etetések között, hanem a picit. Ha éhes volt, megszoptattam. Teljesen fölösleges sírni hagyni egy újszülöttet amiatt, mert még nem telt el az előző szopi óta 3 óra. A gyomruk babaökölnyi, az anyatej meg könnyen emészthető...
Általában minden szopi után bealudt, csak estefelé volt picit éberebb, akkor 2 órát is fent volt. Éjjel is kb. 3 óránként szopizott a kislányom.
Ha sok a tej (nagyon könnyen jön), érdemes betartani a három órát - én túletettem a lányom és kórházba kerültünk.
Ennyi idősen még sokat aludt, 15-30 perceket volt ébren, éjjel is 3 óránként szopizott.
Szia!
Az én kisfiam is 3 hetes! A legritkábban jön ki 3 órára az etetés. Sajnos sokat sír, mert hasfájós, olyankor kb. 2 óránként kap enni. Gyakrabban nem, nem az éhség miatt sír. (Ezt tudom, a lábát húzogatja fel meg ilyenek). Ha viszont megnyugszik, napközben 4 órát simán alszik. Utána azért felébresztem, a védőnő is ezt tanácsolta, meg a kórházban is.
Az éjszakánk úgy néz ki, hogy 8-kor fürdés, utána megszoptatom, kb. 9-re kerül ágyba. 3-4 között felkel szopizni utána pedig 7-fél 8-ig alszik újra. Az éjszakák tehát legalább viszonylag nyugodtak. :)
Nálatok hogy néz ki egy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!